,

Bortartó fenyő polc 40 üvegnek többféle színben

fenyőboros
Szín:

Cseresznyeszínű, Diószínű, Natúr

Cikkszám:

N/A

Ár
14 000 Ft15 000 Ft

Leírás:

Bortartó fenyő polc, 40 üvegnek.

További leírás:

Elegáns bortartó fenyő polc, amely egyszerre 40 üvegnek a tárolására alkalmas. A bortartó polc két legyet üt egy csapásra. Egyrészt a finom borok tárolóhelye, ahol nem száradhat ki a dugó. Másrészt igazi szemfogó, mert rendhagyó formatervezésének köszönhetően kiválóan érvényesül a válogatott borokból álló vinotéka. Más szóval az érzékek mámora. Termékünk különösképp ajánljuk a pincében, kamrában vagy épp a spájzban történő tárolásra. A magas minőségű fa az ilyen nyirkos, nedves helyeken sem károsodik, így termékünk hosszú ideig áll az Ön rendelkezésére. Az azonos évjáratú, fajtájú vagy éppen azonos borvidékről származó borok kiválóan elhelyezhetőek benne. Termékünk egyszerre védi az Ön italait a beázástól, töréstő, beszennyeződéstől, valamint rendszerezi és átláthatóvá varázsolja pincéjét, otthonát.

Tároló részeiben kiválóan elhelyezhetőek a különböző italok, ezzel egy időben alkalmi borkóstolókhoz vagy vendégfogadáskor is praktikus, mivel a tetején a nyitott borosüvegeknek, valamint a poharaknak egyaránt jut hely. A bortartó polc alá kényelmesen lehet pakolni akár boros ládák, akár más egyéb hasznos holmik is tarthatóak alatta. Lakásban, pincében, kamrában vagy épp spájzban egyaránt elhelyezhető. Garantáltan mindenhol igazi borospince hangulatot áraszt.

A natúr változaton kívül cseresznye illetve dió színre pácolt változat is rendelhető. Ezt a rendelésnél a megjegyzés rovatban kérjük, tüntesse fel. (A pácolt termékek felár ellenében kerülnek értékesítésre.)

 A bortartó polc méretei:

  • szélessége 78 cm
  • magassága: 91 cm
  • mélysége: 23 cm 

Bortartó fenyő polc 40 üvegnek többféle színben

14 000 Ft15 000 Ft

Bortartó fenyő polc, 40 üvegnek.

Kiválasztás törlése