,

Vinturi borszellőztető

vinturi borszellőztető aerator
vinturi borszellőztető aeratorvinturi szellőztető toronyvinturi szellőztető
Típus:

vörösbor, fehér bor, pálinka

Cikkszám:

Vinturi fej

Ár
11 900 Ft

Leírás:

Borszellőztető mindenféle borhoz és pálinkához.

További leírás:

Az eredeti Vinturi borszellőztető az Ön otthonába is elviszi a kiváló borok igazi ízvilágát. Elsősorban az idősebb borok “megtisztítását”, valamint levegőztetését szolgálja a termék. Régebben dekantáló kancsóba öntötték a bort és órákon át szellőztették. A Vinturi szellőztetőkkel ez az idő lerövidíthető anélkül, hogy veszítene az ital a minőségéből. Egy étteremben vagy baráti vacsorán a hagyományos szellőztetéssel 1-3,5 órát kell várni arra, hogy a kedvenc bora megszelídüljön és megmutassa igazi aromáját. Nyilvánvalóan erre ennyi ideje vagy türelme senkinek sincs. Ehhez nyújt segítséget a Vinturi szellőztető. Gyorsan és kiválóan szellőzteti a borunkat, így az pillanatok alatt fogyaszthatóvá válik.

A Vinturi borszellőztető többféle változatban is megrendelhető. Mind a vörös, mind a fehérborok szellőztetésére egyaránt kínálunk borszellőztetőt. Sőt webshopunkban megrendelhető Vinturi pálinkaszellőztető is.  A kiválasztott típust, kérjük, a rendeléskor a megjegyzés rovatba tüntesse fel.

A borszellőztető minőségi alapanyagokból készült. A kiváló összetevők révén a termék élethossza csaknem végtelen hosszúságú. A Vinturi borszellőztető előnye, hogy kis helyen elfér, ezért tárolhatja akár a konyhafiókban, akár a pulton is. Praktikus és igényes csomagolásban árusítjuk, így ajándékozás esetén sem kell Önnek a csomagolással bajlódnia. 

A termékünkhöz ajánljuk a dekantáló üvegünket is, amelyet a webshopunkon keresztül szintén megrendelhet.

 

A kiválasztott típust kérjük a rendeléskor a megjegyzés rovatba beírni.

 

Többféle változatban vásárolható: 

  • vörösborokhoz
  • fehérborokhoz
  • pálinkákhoz
  • mini változat, utazáshoz vagy piknikezéshez kiváló

Ha elegánsan akarja kiönteni a bort, akkor javasoljuk a Vinturi szett változatot.

fehér borszellőztető vinturi

 

 

 

Vinturi borszellőztető

11 900 Ft

Borszellőztető mindenféle borhoz és pálinkához.

Cikkszám: Vinturi fej. Kategóriák: , .