,

CORAVIN – Model Eleven

171204_Coravin_S05_45_Right_Back_Stack_RTF
Coravin_Small_Cap-1877ModelElevenPACKCoravin Modell 11ModelElevenPACK
Cikkszám:

N/A

Ár
320 000 Ft

Leírás:

Coravin Model Eleven – Egy pohár bor felbontás nélkül…

A legújabb modell gazdag szettben:

A készülék mellé csomagolva

6 db gázkapszula

szellőztető fej

6 db pótkupak fémzáras üveghez

display talp

táska

További leírás:

Coravin Model Eleven

A Coravin bemutatja a legújabb modelljét a Model Elevent. Az üvegfelbontás nélküli borkiöntés egy új kategóriája, ami mindent tud, amit az eddigi modellek.

De akkor miben más ez a modell, mint a többi?

Automatikusan adagolja a bort kétféle mennyiségben. Az akkumulátor, a gázkapszula töltöttségét ledfények mutatják minden használatkor.

A készülék Bluetooth kapcsolaton át képes az okostelefonokkal kommunikálni, minden információ megjeleníthető a képernyőn is. Sőt egy applikáció segítségével más felhasználók borait és étel/bor kombinációt ismerhetjük meg.

Különösen ajánljuk éttermek, szállodák és különböző vendéglátóipari vállalatok számára, mert lehetővé teszi az alkalmi kóstoltatást a vendégeknek. Sok esetben csak egy kóstolót szeretnének kapni az italból a kedves vendégek, ilyenkor a palack felbontása valamilyen formában elkerülhetetlen. A Coravin Model Eleven kiváló megoldást nyújt erre az esetre, mivel Ön – a dugó és a zár megbontása nélkül – élvezheti a borfogyasztást. A zárt palack így még hosszú ideig őrzi a megbontatlan ital minőségét és ízvilágát.

A Model Eleven, szemben a Model One és Two termékkel, elegánsabb megjelenésű. Főként éttermek és szállodák bárjaiba, valamint borkostolók helyszíneire ajánljuk. Biztosak vagyunk benne, hogy prémium megjelenésével tovább emeli az amúgy is kitűnő hangulatot.

A forradalmi technológia révén megelőzhető a bor oxidációja, így minden egyes pohár olyan, mintha az első lenne. A borkóstolás után nem kell bajlódnia a palack visszazárásával és az üvegben maradt levegővel, mert a dugó és a zár megbontása nélkül tölthető ki az ital. A Coravin prémium minőségű termékeinek megalkotása során gondosan figyeltek annak esztétikai kialakításra is, hogy minden környezetben elegáns megjelenést nyújtson. 

A Coravin élmény:

Egyedi technológiája segítségével a bor az üveg megbontása nélkül tölthető ki és az oxidáció is elkerülhető.

Könnyebb, mint gondolná:

Gyorsan és egyszerűen öntheti ki a bort. Használata és tisztítása néhány mozdulattal elvégezhető.

Egyedi kialakítás:

A tű az orvosi tűhöz hasonlóan működik, ezért nem okoz a dugón törést, lyukat vagy bármilyen roncsolást. A tű kihúzása után a dugó anyaga szivárgás nélkül zár.

 ModelElevenPACK Coravin Pouring WHITE Small CMYK 171204_Coravin_S06_Top_Down_Stack_RTF_V2

CORAVIN – Model Eleven

320 000 Ft

Coravin Model Eleven – Egy pohár bor felbontás nélkül…

A legújabb modell gazdag szettben:

A készülék mellé csomagolva

6 db gázkapszula

szellőztető fej

6 db pótkupak fémzáras üveghez

display talp

táska