Elektromos dugóhúzó

2011_FID004_black&silver
Cikkszám:

N/A

Ár
9 900 Ft

Leírás:

Professzionális elektromos dugóhúzó

További leírás:

A bornyitást egy külön fejezetben taglalják a legnevesebb borászok is. A palackok kinyitása, ha ráadásul még idősebb borról van is szó, gyakran jár nagy erőkifejtéssel, ellenben kevesebb sikerrel. Fontos tudni, hogy nem minden esetben a rossz dugó az oka, ha a palack nyakába beleragad vagy épp beletörik a lezáró parafa. A legtöbb esetben a nem megfelelő bornyitó okozza a problémát. A rossz szögeben elkezdett palacknyitás eleve kudarcra van ítélve, arról nem is szólva, hogy kellemetlen pillanatokat okozhat egy vendégség során az így lezárva maradt bor. 

Sok háztartásban komoly problémákat okoz egy bor kinyitása a nem megfelelő eszközök hiánya miatt. A praktikátlan, sokszor alkalmatlan, nyitók komoly erőt igényelnek és a siker közel sem biztos. Bátran kijelenthetjük, hogy a vendégek előtti kellemetlen pillanatoknak egyszer és mindenkorra vége.  A bornyitó kellékek legújabb generációja már az Ön számára is könnyen elérhető. Az elektromos dugóhúzó elegáns megjelenésével és egyszerű használatával nem hiányozhat az Ön konyhájából sem. Egyszeri feltöltéssel akár 40 üveg is könnyen kinyitható.

A bornyitó minőségi alapanyagokból készült. A kiváló összetevők révén a termék élethossza csaknem végtelen hosszúságú. A dugóhúzó előnye, hogy kis helyen elfér, ezért tárolhatja akár a konyhafiókban, akár a pulton is. Praktikus és igényes csomagolásban árusítjuk, így ajándékozás esetén sem kell Önnek a csomagolással bajlódnia.

 

Kiváló ajándék nem csak háziasszonyok, hanem cégek és magánemberek számára is. FID004-foto copia

FID004 copia

FID004-pack copia

 

 

 

 

Elektromos dugóhúzó

9 900 Ft

Professzionális elektromos dugóhúzó

Kategória: .