Elektromos vákumpumpa

SANYO DIGITAL CAMERA
Cikkszám:

N/A

Ár
7 950 Ft

Leírás:

Vákumpumpa, elektromos

További leírás:

Elektromos vákumpumpa

A bor vákuumpumpa a bor frissen tartásához használható eszköz. A már korábban megbontott bor tárolása igen nehéz feladat.Sokan sokféle módszerrel próbálkoznak, hogy megőrizzék az ital karakterét és minőségét. Ezek legtöbbje azonban nem kecsegtet feltétlen sikerrel. Fontos megjegyezni, hogy a dugó visszatétele önmagában nem garantálja, hogy az ital továbbra is friss és minőségi marad.  Hogyan érhető el tehát, hogy a borunk a másodszori megbontás alkalmával is ugyanazt az élményt nyújtsa, mint a legelső alkalommal?

 

A Vin Bouquet termékcsalád erre is kínál megoldást. Csak egy gombnyomás és az elektromos vákumpumpa eltávolítja a levegőt a palackból, így a bor tökéletesen zárható lesz. Íze és zamata ennek köszönhetően pedig sokáig megmarad. A termék magas minőségét a Vin Bouquet név garantálja. A spanyol cég neve összefonódott a borfogyasztással. Bornyitói és különböző borkellékei nem csak segítik Önt az ital elfogyasztásában és tárolásában, hanem egy különleges hangulatot is kölcsönöznek minden egyes palacknak.

 

Használata komfortos, könnyű és tiszta, kizárva ezzel a kellemetlen konyhai baleseteket.  Tisztítást nem igényel. Vin Bouquet termék révén minőségi alkatrészekből készült. Az elektromos vákumpumpát tölthető talpazattal és kijelzővel forgalmazzuk Önnek!

Termékünket igényes és praktikus dobozban árusítjuk. A doboz 2 dugót tartalmaz, amelyek cserélgethetőek. (A dugók – páronként – külön is megvásárolhatóak webshopunkban.)

 

Az elektromos vákumpumpa méretei:

  • magassága: 325 mm
  • szélessége: 125 mm
  • mélysége: 110 mm
  • nettó súlya: 0,367 kg

 

FIC002 copia

Elektromos vákumpumpa a tölthető talpazatában

FIC002pack copia

Vákumpumpa igényes csomagolásban

Elektromos vákumpumpa

7 950 Ft

Vákumpumpa, elektromos

Kategória: .