,

Oléron akril-fa fűszerőrlők

Peugeot Oleron őrlők
Peugeot őrlőszerkezet_sóPeugeot őrlőszerkezet_borsPeugeot őrlőszerkezet_erőspaprikaPeugeot Oleron sóőrlő csokoládébarnaPeugeot Oleron borsőrlő csokoládébarnaPeugeot Oléron csokoládébarna paprikaőrlőPeugeot Oléron mattfehér sóőrlőPeugeot Oléron mattfehér borsőrlőPeugeot Oléron mattfehér paprikaőrlőPeugeot Oléron mattfekete sóőrlőPeugeot Oléron mattfekete borsőrlőPeugeot Oléron mattfekete paprikaőrlőPeugeot Oléron natúr sóőrlőPeugeot Oléron natúr borsőrlőPeugeot Oléron natúr paprikaőrlő
Típus:

Sómalom, Borsőrlő, Paprikaőrlő

Szín:

csokoládébarna, natúr, mattfekete, mattfehér

Cikkszám:

N/A

Ár
8 080 Ft8 760 Ft

Leírás:

Peugeot Oléron akril-fa fűszerőrlők

További leírás:

Peugeot Oléron modern akril fűszerőrlők. Az Oléron sorozat alapos betekintést enged a Peugeot őrlőszerkezetek világába, hiszen só, bors és erőspaprika őrléséhez egyaránt elérhető. Teljes magassága 14 cm, az alsó része akril, a felső része fa. Natúr, csokoládé, mattfekete és mattfehér színben elérhető.

Francia termék, modern design. Prémium minőségű alkatrészekből készül, hogy hosszú ideig szolgálhassa Önt. Praktikus, használata egyszerű. Klasszikus darabok, amivel garantált a frissen darált fűszeríz az ételekben.
Valami hasonló minden háztartásban megtalálható, de a Peugeot cég őrlői nem egy napra vagy egy töltésnyi időre szólnak. A Peugeot név a garancia a kiváló termékre.

A Peugeot cég története:

A Peugeot név hallatán elsőként mindenkinek az autók jutnak eszébe. A francia vállalat története azonban egészen máshogy indult világhódító útjára.
A Peugeot cég története Jean-Pierre Peugeot-val kezdődött, aki textilipari tevékenységbe kezdett. Munkája eredményeként fiaira, Jean-Pierre és Jean-Frédéric Peugeot-ra egy kelmefestő műhelyt, egy olajüzemet és egy malmot hagyott. A két fiú 1810 körül átalakította a Montbéliard melletti malmot, és hengerelt acél gyártásába fogott.
A Peugeot Testvérek (Peugeot Fréres) nevű cég eleinte rugókat, fűrészlapokat, kéziszerszámokat, valamint kávédarálókat és női szoknyaabroncsokat készített. Annyira népszerűek voltak az acélból készült malomipari termékek, hogy Franciaország számos részén ezeket használták. A jó minőségű és kifogástalanul működő áruk a kávézók és éttermek kedvelt eszközeivé váltak.
1885-ben fordulat állt be a cég profiljában: megjelent a járműipar. Az évek előrehaladtával az autók lettek a legfontosabb termékei a vállalatnak. A malomipari termékek sikerességét mutatja azonban, hogy több, mint egy évszázad elteltével is gyártják és forgalmazzák őket szerte a világon.
Legyen részese Ön is a Peugeot élménynek!

 

Oléron akril-fa fűszerőrlők

8 080 Ft8 760 Ft

Peugeot Oléron akril-fa fűszerőrlők

Kiválasztás törlése
Cikkszám: N/A. Kategóriák: , .