,

PARIS – Sómalmok vagy borsőrlők

Paris_őrlők
PARIS CLASSICParis_Classique_csokoládébarna_sóőrlő_borsőrlő_18cmParis_Classique_csokoládébarna_sóőrlő_borsőrlő_22cmParis_Classique_csokoládébarna_sóőrlő_borsőrlő_30cmParis_Classique_csokoládébarna_borsőrlő_40cmParis_Classique_csokoládébarna_borsőrlő_50cmParis_Classique_csokoládébarna_sóőrlő_borsőrlő_12cmParis_Classique_csokoládébarna_borsőrlő_80cmParis_Classique_lakkpiros_sóőrlő_borsőrlő_30cmParis_Classique_lakkpiros_sóőrlő_borsőrlő_18cmParis_Classique_lakkpiros_sóőrlő_borsőrlő_22cmParis_Classique_lakkpiros_borsőrlő_40cmParis_Classique_natúr_bükk_sóőrlő_borsőrlő_30cmParis_Classique_natúr_bükk_sóőrlő_borsőrlő_12cmParis_Classique_natúr_bükk_sóőrlő_borsőrlő_18cmParis_Classique_natúr_bükk_sóőrlő_borsőrlő_22cmParis_Classique_lakkfekete_sóőrlő_borsőrlő_18cmParis_Classique_lakkfekete_borsőrlő_50cmParis_Classique_lakkfekete_borsőrlő_80cmParis_Classique_lakkfekete_sóőrlő_borsőrlő_12cm
Szín:

Csokoládé, Lakkfekete, Lakkpiros, Natúr bükk

Méret:

12 cm, 18 cm, 22 cm, 30 cm, 40 cm, 50 cm, 80 cm

Típus:

sómalom, borsőrlő

Cikkszám:

N/A

Ár
5 830 Ft62 130 Ft

Leírás:

Peugeot Paris őrlők

További leírás:

Peugeot Paris sómalmok és borsőrlők. Óriási szín- és méretválasztékban.

Francia termék, modern design. Prémium minőségű alkatrészekből készül, hogy hosszú ideig szolgálhassa Önt. Praktikus, használata egyszerű. Klasszikus darabok, amivel garantált a frissen darált fűszeríz az ételekben.
Valami hasonló minden háztartásban megtalálható, de a Peugeot cég őrlői nem egy napra vagy egy töltésnyi időre szólnak. A Peugeot név a garancia a kiváló termékre.

A Peugeot cég története:

 A Peugeot név hallatán elsőként mindenkinek az autók jutnak eszébe. A francia vállalat története azonban egészen máshogy indult világhódító útjára.
A Peugeot cég története Jean-Pierre Peugeot-val kezdődött, aki textilipari tevékenységbe kezdett. Munkája eredményeként fiaira, Jean-Pierre és Jean-Frédéric Peugeot-ra egy kelmefestő műhelyt, egy olajüzemet és egy malmot hagyott. A két fiú 1810 körül átalakította a Montbéliard melletti malmot, és hengerelt acél gyártásába fogott.
A Peugeot Testvérek (Peugeot Fréres) nevű cég eleinte rugókat, fűrészlapokat, kéziszerszámokat, valamint kávédarálókat és női szoknyaabroncsokat készített. Annyira népszerűek voltak az acélból készült malomipari termékek, hogy Franciaország számos részén ezeket használták. A jó minőségű és kifogástalanul működő áruk a kávézók és éttermek kedvelt eszközeivé váltak.
1885-ben fordulat állt be a cég profiljában: megjelent a járműipar. Az évek előrehaladtával az autók lettek a legfontosabb termékei a vállalatnak. A malomipari termékek sikerességét mutatja azonban, hogy több, mint egy évszázad elteltével is gyártják és forgalmazzák őket szerte a világon.
Legyen részese Ön is a Peugeot élménynek!

 

PARIS – Sómalmok vagy borsőrlők

5 830 Ft62 130 Ft

Peugeot Paris őrlők

Kiválasztás törlése
Cikkszám: N/A. Kategóriák: , .