Raktáron

“Ah-So” dugókiemelő – Vin Bouquet

1 990 Ft

Klasszikus Vin Bouquet dugókiemelő

People also purchase these items with "Ah-So" dugókiemelő - Vin Bouquet
tshirt
"Ah-So" dugókiemelő - Vin Bouquet added to cart
0

Leírás

“Ah-So” dugókiemelő, más néven a “komornyik barátja”. Eredete a XVIII. századig nyúlik vissza, ahol a nemes urak előszeretettel nyittatták ki ennek segítségével a különböző italaikat. A komornyik használata ezt a módját a bornyitásnak, hogy elkerülje a parafadugó forgácsának az italba történő távozását felbontáskor. Így a bor tiszta és érintetlen maradt. Számos esetben előfordul, hogy nem megfelelő minőségű dugó kerül az üvegbe. Az évek múlásával az alkohol maró hatása miatt a parafadugók szétmállanak, elhasználódnak, az üveg kinyitásakor pedig darabokba törnek. A vendégségek alkalmával óvatlanul is áldozatául eshetünk ennek a balesetnek, ezért a Vin Bouquet “újraalkotta” a hagyományos két késes dugókiemelőt. Ennek segítségével Önnek nem kell tartania egy idős bor kinyitásától.

A legendás dugókiemelő tehát most újra visszatért közénk. Ajánljuk idős borok, valamint öreg dugók eltávolításához/kinyitásához. Csak egy mozdulat és Ön is átélheti a kastélyok és udvarok hangulatát otthonában.

A Vin Bouquet márkanév garantálja a termék magas minőségét. A bornyitó minőségi alapanyagokból készült. A kiváló összetevők révén a termék élethossza csaknem végtelen hosszúságú. A dugóhúzó előnye, hogy kis helyen elfér, ezért tárolhatja akár a konyhafiókban, akár a pulton is. A termék tisztítása egyszerű, csupán pár pillanatot vesz igénybe. Praktikus és igényes csomagolásban árusítjuk, így ajándékozás esetén sem kell Önnek a csomagolással bajlódnia.

 

FID007Ppack copia

FID014foto2 copia

FID014pack copia