Raktáron

BALANCE – borosüvegtartó (3 üvegnek)

1 990 Ft

Balance üvegtartó, natúr, 3 db üveg tárolására.

People also purchase these items with BALANCE - borosüvegtartó (3 üvegnek)
tshirt
BALANCE - borosüvegtartó (3 üvegnek) added to cart
0

Leírás

Balance, egyensúly üvegtartó, natúr.

A fizika törvényeivel játszva tárolhatja ötletesen és praktikusan borait. A lenolajjal kent bortartó kis helyen elfér és bármikor szabadon mozgatható. Stabil kialakításának köszönhetően az italai biztonságban állnak a ház bármelyik helyiségében legyen szó a konyháról vagy a pincéről egyaránt. A balance üvegtartót nem kell rögzíteni sem a falhoz, sem a bútorhoz, ezért tetszőlegesen áthelyezhető egyik helyről a másikra. A balance bortartó megőrzi egyensúlyát nem csak 1, hanem 2 vagy épp 3 üvegnél is.

A termék csekély helyigénye és dekoratív megjelenése miatt egy kisebb konyhában vagy pincében ideális borosüveg tartó lehet. Garantáltan igazi borospince hangulatot varázsol otthonába. Az elkészítésekor törekedtünk arra, hogy ne csak egyszerű bútorként, hanem, mint a borfogyasztáshoz nélkülözhetetlen kellékként is tekintsen a vásárló rá. Termékünk ideális ajándékozáshoz, illetve dekorelemként is felhasználható. Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy a 2 és a 3 üveg bor tárolásához használható termékváltozat kevesebb palackkal is stabilan áll, így akkor sincsen probléma, ha nem tud az összes lyukba italt helyezni. Az azonos évjáratú, fajtájú vagy éppen azonos borvidékről származó borok kiválóan elhelyezhetőek benne.

Az üvegtartó könnyen tisztítható: száraz, illetve alig nedves törlőkendővel pár mozdulat alatt lemosható.

Amennyiben több hely áll rendelkezésére otthonában vagy pincéjében, akkor kérem tekintse meg ezt a termékünket is. Garantáltan nem fog csalódni.

Heti borrend