Raktáron

Bistro só- és borsőrlő szett

15 900 Ft

Az ikonikus, 1874 óta gyártott Peugeot Bistro őrlők szettben, kétféle színösszeállításban

Cikkszám: N/A Kategóriák: ,
People also purchase these items with Bistro só- és borsőrlő szett
tshirt
Bistro só- és borsőrlő szett added to cart
0

Leírás

Fából készült manuális Peugeot Bistro szett, sómalom és borsőrlő kétféle színösszeállításban, 10 cm-es méretben. A Peugeot 1874-ben forradalmasította a gasztronómiát, ekkor jelent meg ugyanis a piacon az első asztali sóőrlő, a “Model Z”. A Bistro sorozat ezt az örökséget viszi tovább. Kompakt és ergonomikus termék, Franciaországban készül prémium minőségű anyagokból, hogy hosszú ideig szolgálhassa önt. Praktikus, használata egyszerű. Az őrlő tetején található tekerőgomb segítségével állítható az őrlés finomsága: minél szorosabb a gomb, annál finomabb az őrlemény. Hasonló fűszerőrlők sok háztartásban megtalálhatóak, de a Peugeot cég őrlői nem egy napra vagy egy töltésnyi időre szólnak. A Peugeot név a garancia a kiváló termékre. A Bistro Duo szett a harmonikus színösszeállításának köszönhetően stílusos kiegészítője lehet a terített asztalnak.

 

A Peugeot cég története:

A Peugeot név hallatán elsőként mindenkinek az autók jutnak eszébe. A francia vállalat története azonban egészen máshogy indult világhódító útjára.
A Peugeot cég története Jean-Pierre Peugeot-val kezdődött, aki textilipari tevékenységbe kezdett. Munkája eredményeként fiaira, Jean-Pierre és Jean-Frédéric Peugeot-ra egy kelmefestő műhelyt, egy olajüzemet és egy malmot hagyott. A két fiú 1810 körül átalakította a Montbéliard melletti malmot, és hengerelt acél gyártásába fogott.
A Peugeot Testvérek (Peugeot Fréres) nevű cég eleinte rugókat, fűrészlapokat, kéziszerszámokat, valamint kávédarálókat és női szoknyaabroncsokat készített. Annyira népszerűek voltak az acélból készült malomipari termékek, hogy Franciaország számos részén ezeket használták. A jó minőségű és kifogástalanul működő áruk a kávézók és éttermek kedvelt eszközeivé váltak.
1885-ben fordulat állt be a cég profiljában: megjelent a járműipar. Az évek előrehaladtával az autók lettek a legfontosabb termékei a vállalatnak. A malomipari termékek sikerességét mutatja azonban, hogy több, mint egy évszázad elteltével is gyártják és forgalmazzák őket szerte a világon.
Legyen részese ön is a Peugeot élménynek!

További információk

szín

mattfekete – mattfehér, csokoládébarna – natúr bükk