Raktáron

Vin Bouquet – borhőmérő gallér

1 890 Ft

Vin Bouquet borhőmérő gallér

People also purchase these items with Vin Bouquet - borhőmérő gallér
tshirt
Vin Bouquet - borhőmérő gallér added to cart
0

Leírás

Borhőmérő gallér

 

A bor hőmérsékletének megválasztása roppant fontos a borfogyasztók számára. A különböző típusú borok más és más hőmérsékleten nyújtanak csak tökéletes ízvilágot. Az ideális hőmérséklet elmulasztása a borban rejlő ízek ún. ‘palackban maradásához’ vezethet, ami rontja az ital minőségét. A borhőmérő nem elektronikus, hanem analóg rendszerrel mér. A palack oldalára helyezvén egy pillanat alatt tájékozódhatunk az ital hőfokát illetően. Kijelzőjén egyértelműen leolvasható az ital hőmérsékletének állapota.

 

Számos esetben a borhőmérők rosszul mérnek, ezáltal hibás eredményt mutatnak. A működésükhöz szükséges akkumulátorok pedig – a nem megfelelő szigetelés miatt – melegítik az üveg falát, ami így torzítja a mérést. A borfogyasztók tudják, hogy akár pár fok eltérés is sokat számít az ital minőségében. Az analóg borhőmérő nem tartalmaz elektronikai szerkezetet és nem igényel feltöltést sem. A Vin Bouquet cég neve garancia a tökéletes minőségre, amely lehetővé teszi, hogy a borhőmérője mindig és mindekor a valóságnak megfelelő értéket mutassa.

 

A borhőmérő praktikus és egyszerű megjelenése, valamint könnyű használata lehetővé teszi a gyors mérést. A rajta feltüntetett skála pedig segítséget nyújt a kezdő borfogyasztók számára.

 

A különböző borok ideális hőmérsékletei:

  • Vörösborok esetében: 12°-18°C
  • Rozé borok esetében: 9°-12°C
  • Fehérborok esetében: 8°-11°C
  • Pezsgőborok esetében: 6°-7°C
?? [??]
Borhőmérő dobozban
SANYO DIGITAL CAMERA
Borhőmérő használat közben