Raktáron

Peugeot borkulcs – Clef Du Vin

16 900 Ft

A bor mesterséges érlelése másodpercek alatt

People also purchase these items with Peugeot borkulcs - Clef Du Vin
tshirt
Peugeot borkulcs - Clef Du Vin added to cart
0

Leírás

Peugeot borkulcs – esszenciális bor érlelő eszköz

Szakmai körökben több évtizede ismerik és használják a borkulcsot. A Peugeot borkulcs segítségével felgyorsíthatjuk a bor érlelését, pillanatokon belül megtapasztalhatjuk a bor jövőbeli tulajdonságait. Italunkat másodpercek alatt az ízlésünkhöz igazíthatjuk, illetve segítségével kideríthető, hogy az adott tétel milyenné válik az évek során, érdemes-e “eltenni” hosszú időre.

A borkulcs végén található fémötvözetet az italba tartva, kémiai reakció során a bor érését idézzük elő. Egy másodperc érintkezés a borral, egy év érlelést jelent. A fémötvözet különleges összetételét szabadalom biztosítja. Minden típusú borral működik. Kedvelt borászati eszköz nem csak a tapasztalt borfogyasztóknak! A Peugeot szó egyet jelent a kiváló minőséggel, amelyet a termék megvásárlásával ön is élvezhet!

A Peugeot borkulcs “Travel” méretű, így könnyen magunkkal tudjuk vinni borkóstolókra, utazásokra.

 

Peugeot cég története:

A Peugeot név hallatán elsőként mindenkinek az autók jutnak eszébe. A francia vállalat története azonban egészen máshogy indult világhódító útjára. Az Peugeot cég története Jean-Pierre Peugeot-val kezdődött, aki textilipari tevékenységbe kezdett. Munkája eredményeként fiaira, Jean-Pierre és Jean-Frédéric Peugeot-ra egy kelmefestő műhelyt, egy olajüzemet és egy malmot hagyott. A két fiú 1810 körül átalakította a Montbéliard melletti malmot, és hengerelt acél gyártásába fogott. A Peugeot Testvérek (Peugeot Fréres) nevű cég eleinte rugókat, fűrészlapokat, kéziszerszámokat, valamint kávédarálókat és női szoknyaabroncsokat készített. Annyira népszerűek voltak az acélból készült malomipari termékek, hogy Franciaország számos részén ezeket használták. A jó minőségű és kifogástalanul működő áruk a kávézók és éttermek kedvelt eszközeivé váltak. 1885-ben fordulat állt be a cég profiljában: megjelent a járműipar. Az évek előrehaladtával az autók lettek a legfontosabb termékei a vállalatnak. A malomipari termékek sikerességét mutatja azonban, hogy több, mint egy évszázad elteltével is gyártják és forgalmazzák őket szerte a világon. Legyen részese ön is a Peugeot élménynek!