Elfogyott

Boros szett, 7 részes, Vinturi

17 970 Ft

Boros szett, a tökéletes ajándék borkedvelőknek

Elfogyott

People also purchase these items with Boros szett, 7 részes, Vinturi
tshirt
Boros szett, 7 részes, Vinturi added to cart
0

Leírás

Boros szett a Vinturitól:

A Vinturi 7 részes boros szett a tökéletes ajándék a borok kedvelőinek, melyben megkaphatunk minden eszközt a palack nyitásához, a bor kitöltéséhez, és a maradék bor tartósításához. Díszcsomagolásban szállítva.

A szett tartalma:

Vinturi rabbit típusú bornyitó: a dugóhúzó oldalsó karjaival stabilan megfogjuk az üveget, majd a felső kart lefelé nyomjuk, ezzel máris kihúztuk a dugót a palackból. Tartós, fém ötvözetből készült nyitó. Jár mellé egy kapszulavágó és egy tartalék spirál.

Vinturi borkiöntő, amivel cseppmentesen lehet tölteni a palackból.

Vinturi vákuumpumpa: segítségével a nyitott üvegben lévő levegőt kiszivattyúzzuk, ezáltal megelőzzük a maradék bor oxidálódását. Ezzel a módszerrel néhány napig megőrizhető a palackban maradt bor frissessége. A vákuumpumpával két vákuumdugót is kapunk.

A Vinturi a borok gyorsszellőztetése révén vált ismertté. Régebben dekantáló kancsóba öntötték a bort és órákon át szellőztették. Az innovatív Vinturi szellőztetőkkel ez az idő lerövidíthető anélkül, hogy az ital veszítene a minőségéből. Egy étteremben vagy baráti vacsorán a hagyományos szellőztetéssel 1-3 órát kell várni arra, hogy a kedvenc bora megszelídüljön és megmutassa igazi aromáját. Nyilvánvalóan erre ennyi ideje vagy türelme senkinek sincs. Ehhez nyújt segítséget a Vinturi szellőztető. A vörösborhoz való állványos szellőztetőt megtekintheti az alábbi linken: https://szinfolt.hu/termekek/vinturi-borszellozteto-allvannyal-vorosborokhoz