Raktáron

Tolótetős fadoboz, évszámos gravírozással

1 600 Ft

Gravírozható, égethető, szitázható borosdoboz. Céges ajándéknak kiváló. Fából készül bordói méretű palackhoz.

Cikkszám: N/A Kategóriák: ,
People also purchase these items with Tolótetős fadoboz, évszámos gravírozással
tshirt
Tolótetős fadoboz, évszámos gravírozással added to cart
0

Leírás

Tolótetős fa borosdoboz, bordói palackmérethez. Gravírozva a következő választható számokkal: 30-as, 40-es, 50-es, 60-as, 70-es, 80-as, 90-es.

Borosdoboz kiváló tartós csomagolása egy-egy szép, nemes bornak. A bor megbecsülésének, tiszteletének jelképe. Ajándékozásnál nemcsak a bort, de az ajándékozottat is megtiszteljük a csomagolással. Gravírozással, égetéssel, szitázással még egyedibbé tehetjük a fából készült borosdobozunkat. Céges ajándéknak kiváló lehetőségeket rejt.

Ha Ön minőségi bort szeretne ajándékozni, akkor mindenképpen megfelelő választás azt borosdobozban, egyedi díszítéssel átadni. A fadoboz és a bor kellemes párosítása hosszú távú emléket biztosít az ajándékozottnak, mindemellett igényes megjelenést is kölcsönöz a terméknek.

A borosdoboz minden méretben, mindenféle üvegnek, minden bortípusnak,  egyéni ötleteket kielégítve készül. Dobozaink általában csúsztatott fedelűek, azonban igény esetén nyitott és zárt változatban is megrendelhetőek.

 

A borosdoboz hagyománya:

A bor tárolása mindig is kihívást jelentett az embereknek. Századokon át hordókban, illetve kerámia edényekben szállították és tárolták a nemes italokat. Az első fából készült dísz borosdobozt egy Gael Veljean nevezetű francia kereskedő készítette a középkori Franciaországban. A legenda szerint átutazóban volt egyik város piacáról egy másik település vásárára, amikor is megpillantott egy vihar által kidöntött csodaszép fát. A kereskedőnek megtetszett a fa és egy ágát magával vitte a közeli faluba. Ott sok-sok órányi munka után elkészítette az első fából készült dobozát, amely a fou’al, vagyis ‘kiváló’ nevet kapta. Olyan gyönyörű volt ez a borosdoboz, hogy híre ment szerte az országban. Az a szóbeszéd járta, hogy bármilyen folyadékot – a dobozba helyezvén – azonnal finom borrá varázsol. A kereskedő egy ideig tűrte, hogy mindenki kénye-kedve szerint használja a dobozát, ám egy kis idő elteltével szörnyen elege lett a dologból. Fogta magát és tovább állt egy másik országba. Az út során, sajnos banditák fogságába került, akik ócska vacaknak vélték a dobozt és tüzelőként használták. Gael Veljean remekműve így a tűz martalékává vált, de öröksége, mind a mai napig, ott lakozik minden dobozban.

További információk

Méretek N/A
Gravírozás

30-as, 40-es, 50-es, 60-as, 70-es, 80-as, 90-es