Akció!
Raktáron

Peugeot borsőrlő ajándék szett

8 300 Ft

Ajándékszett a Peugeot-tól: Nancy 18 cm-es borsőrlő, Tan-Hoi borssal

People also purchase these items with Peugeot borsőrlő ajándék szett
tshirt
Peugeot borsőrlő ajándék szett added to cart
0

Leírás

Ajándék szett a Peugeot által összekészítve, a frissen őrölt bors kedvelőinek

A doboz tartalma egy 18 cm magas Peugeot Nancy manuális borsőrlő és egy adag vietnámi (70 gr.) Tan Hoi feketbors különlegesség.

A Peugeot Nancy egy prémium minőségű borsőrlő, amely modern és egyben elegáns akril kivitelezésével biztosan feléleszti az érzékeket. A Nancy őrlő az igényesen megmunkált akril alapanyagának köszönhetően teljesen átlátszó, ezért a megjelenése időtálló és univerzális. Bármilyen stílusú konyhában és étkezőasztalon jól mutat, ezért kiválóan alkalmas ajándék a fűszerek rajongói számára.

A Nancy borsőrlő egy praktikus, egyszerűen használható manuális fűszerőrlő, amivel garantált a frissen darált íz az ételekben. Az őrlő tetején található gomb segítségével állítható az őrlés finomsága: minél szorosabbra állítjuk a gombot, annál finomabb az őrlemény. Mint minden Peugeot fűszerőrlő esetében, az őrlőszerkezet acélból készül a tartósság érdekében, továbbá minden őrlőszerkezet célzottan az adott fűszerhez van kifejlesztve, a tökéletes őrlés érdekében. A Peugeot Nancy őrlők teljes kínálatát megtalálja ezen a linken: https://szinfolt.hu/termekek/peugeot-nancy-soorlo-es-borsorlo

A Peugeot vállalatnak nagy hagyománya van az asztali fűszerőrlők terén, mivel 1874-ben, a világon elsőként mutatott be asztali sóőrlőt, a “Model Z”-t, forradalmasítva ezzel a gasztronómiát. Az időközben felhalmozott tudás és tapasztalat miatt olyan nagyszerűek a vállalat fűszerőrlői. A Nancy sorozat is ezt az örökséget viszi tovább egyszerű működésével és elegáns kialakításával.

Sok háztartásban tartanak fűszerőrlőket, de a Peugeot borsőrlői nem csak egy napra vagy egy töltésnyi időre szólnak. A Peugeot évszázados tapasztalata már önmagában garancia a kiváló sóőrlő és borsőrlő termékekre, ezt támasztja alá az a tény is, hogy a Peugeot minden acél őrlőszerkezetre élettartam garanciát biztosít.

A Peugeot cég története:

A Peugeot név hallatán elsőként az autók, esetleg a kerékpárok jutnak az ember eszébe. A cég története azonban egészen másképpen, az alapító Jean-Pierre Peugeot textilipari vállalkozásával kezdődött. Munkája eredményeként fiaira egy malmot hagyott, amit a fivérek 1810 körül átalakítottak és hengerelt acél gyártásába fogtak.
A Peugeot Testvérek (Peugeot Fréres) nevű cég eleinte rugókat, fűrészlapokat, kéziszerszámokat, valamint kávédarálókat és női szoknyaabroncsokat készített. Annyira népszerűek voltak az acélból készült malomipari termékek, hogy Franciaország számos részén ezeket használták. A jó minőségű és kifogástalanul működő áruk a kávézók és éttermek kedvelt eszközeivé váltak.
1885-ben fordulat állt be a cég profiljában: megjelent a járműipar. Az évek előrehaladtával az autók lettek a legfontosabb termékei a vállalatnak. A malomipari termékek sikerességét mutatja azonban, hogy több, mint egy évszázad elteltével is gyártják és forgalmazzák őket szerte a világon.
Legyen részese ön is a Peugeot élménynek!