Elfogyott

Bortároló szekrény

39 900 Ft41 900 Ft

Elegáns bortároló bútor.

Cikkszám: borszekrény Kategóriák: ,
People also purchase these items with Bortároló szekrény
tshirt
Bortároló szekrény added to cart
0

Leírás

A bortároló szekrény igazán lakásba való darab. Minden része fenyőfából készült, szépen pácolt, lakkozott minden alkatrésze. Egy esetleges konyhai baleset alkalmával sem kell aggódnia, mivel termékünk könnyen és egyszerűen tisztítható. Kiváló minőségét sokáig megőrzi termékünk, hogy Önnek csak a kikapcsolódásra és az italára kelljen koncentrálnia. 

Önnel is megesett már, hogy a pincéjében, otthonában kellő hely híján csak a földre leállítva vagy a különböző résekbe bedugva tudta csak tárolni borait, italait? Előfordult Önnel, hogy egy vendégség vagy épp pincelátogatás alkalmával kénytelen-kelletlen volt egész idő alatt a poharát szorongatnia, mert nem tudta sehova letenni azt? A bortároló asztal egyszerre nyújt megoldást ezekre a problémákra. Tároló részeiben kiválóan elhelyezhetőek a különböző italok, ezzel egy időben alkalmi borkóstolókhoz vagy vendégfogadáskor is praktikus, mivel a tetején elférnek a poharak és a nyitott borosüvegek egyaránt. A fiókban dugóhúzók és más egyéb – a borfogyasztáshoz nélkülözhetetlen – kiegészítők tárolhatók. Lakásban vagy pincében egyaránt kényelmesen elhelyezhető.

 

A szekrény méretei: 113 cm magas, 58 cm széles, 28 cm mély.

A fiók belmérete: 10 cm magas, 45 cm széles, 20 cm mély. Ezek a méretek elegendőek ahhoz, hogy különböző borkellékek, pl. dugóhúzók elférjenek benne.

A pohártartó 6-9 pohár tárolására alkalmas kb. A darabszám a pohár talpának átmérője miatt változhat.

A pohártartó rész és a felső üvegtároló léc között 28 cm a távolság.

 

További információk

Szín

, ,