Raktáron

Bortároló asztal többféle méretben és színben

8 800 Ft21 900 Ft

Praktikus bortároló asztal.

Kiürítés

Leírás

Bortároló asztal erős bükkfából készítve. Önnel is megesett már, hogy a pincéjében, otthonában kellő hely híján csak a földre leállítva vagy a különböző résekbe bedugva tudta csak tárolni borait, italait? Előfordult Önnel, hogy egy vendégség vagy épp pincelátogatás alkalmával kénytelen-kelletlen volt egész idő alatt a poharát szorongatnia, mert nem tudta sehova letenni azt? A bortároló asztal egyszerre nyújt megoldást ezekre a problémákra. Tároló részeiben kiválóan elhelyezhetőek a különböző italok, ezzel egy időben alkalmi borkóstolókhoz vagy vendégfogadáskor is praktikus, mivel a tetején elférnek a poharak és a nyitott borosüvegek egyaránt. Lakásban vagy pincében egyaránt kényelmesen elhelyezhető. Garantáltan igazi borospince hangulatot varázsol konyhájába.

Bortároló asztal kiváló minőségű bükkfából készült, hogy sokáig karaktert adjon környezetének. Az elkészítésekor törekedtünk arra, hogy ne csak egyszerű bútorként, hanem, mint a borfogyasztáshoz nélkülözhetetlen kellékként is tekintsen a vásárló rá. A sötétebb pácokkal kezelt termékeinket főként a pincékbe, míg a világosabbakat a konyhákba ajánljuk elhelyezésre.

A natúr változaton kívül cseresznye illetve dió színre pácolt változat is rendelhető. Ezt a rendelésnél a megjegyzés rovatban kérjük, tüntesse fel. (A pácolt termékek felár ellenében kerülnek értékesítésre.)

Termékünk többféle méretben készül. Általában raktárról a 18, 32, a 40 és a 48 üveg tárolására alkalmas változat rendelhető. Ezeken kívül természetesen egyedi méretek gyártását is vállaljuk. Amennyiben egyedi méretet szeretne venni, kérjük, küldjön egy emailt az info@szinfolt.hu címre.

40-es
Diószínű változat

További információk

Szín

, ,

Méret

, , ,