Elfogyott

Bortartó rúd, fali borpolc

4 990 Ft

Különleges borpolc keményfából.

 

Elfogyott

People also purchase these items with Bortartó rúd, fali borpolc
tshirt
Bortartó rúd, fali borpolc added to cart
0

Leírás

 

Bortartó farúd. Olajozott farúd tartja a borosüvegeket, így nem csak az italait tárolhatja egyszerűen és praktikusan, hanem stílust és elegáns megjelenést is kölcsönöz borainak. A fali felerősítés a horganyzott fém konzolokkal történik, amik magas minőségű fémből kerülnek megmunkálásra. Önnel is megesett már, hogy a pincéjében, otthonában kellő hely híján csak a földre leállítva vagy a különböző résekbe bedugva tudta csak tárolni borait, italait? Termékünkkel ennek egyszer és mindenkorra vége. A falra felszerelhető bortartó farúd megoldást kínál Önnek. Erős, kiváló minőségű fából készült, hogy sokáig díszíthesse otthonát vagy pincéjét. A pácolással kezelt fa ellenálló a nedves, vizes pincének.  

A termék csekély helyigénye és dekoratív megjelenése miatt egy kisebb konyhában van pincében ideális bortároló lehet. Lakásban vagy pincében egyaránt kényelmesen elhelyezhető. Garantáltan igazi borospince hangulatot varázsol otthonába. Az elkészítésekor törekedtünk arra, hogy ne csak egyszerű bútorként, hanem, mint a borfogyasztáshoz nélkülözhetetlen kellékként is tekintsen a vásárló rá.

A bortartó farúd méretei a következőek: 59 cm magassága, 9 cm széles és 4 cm mély. Termékünk könnyen, egyszerűen és gyorsan összeszerelhető. Az összeszereléshez csavart, illetve tiplit mellékelünk, amit a dobozban talál meg. 

Amennyiben több hely áll rendelkezésére otthonában vagy pincéjében, akkor kérjük tekintse meg további fali bortároló termékünket is: Heti borrend