Raktáron

Brasserie só- és borsőrlő szett, tálcával

16 600 Ft

Kristálytiszta őrlőszett, praktikus tálcával

Cikkszám: 19051 Kategóriák: ,
People also purchase these items with Brasserie só- és borsőrlő szett, tálcával
tshirt
Brasserie só- és borsőrlő szett, tálcával added to cart
0

Leírás

Brasserie só- és borsőrlő szett, saját hordozótálcával

Akrilból készült, manuális, 11 cm magas fűszerőrlő szett praktikus tálcával ellátva, így könnyű a konyha és az étkezőasztal között hozni-vinni. Átlátszó anyagának köszönhetően azonnal tudjuk, melyik a bors és melyik a sóőrlő, továbbá a töltöttségi szint is azonnal látható. Mindkettő őrlőszerkezete acélból készült, célzottan az adott fűszerhez tervezve.

A Peugeot 1874-ben forradalmasította a gasztronómiát, ekkor jelent meg ugyanis a piacon az első asztali sóőrlő, a “Model Z”. A Brasserie szett is hasonlóan kompakt és ergonomikus termék, Franciaországban készül prémium minőségű anyagokból, hogy hosszú ideig szolgálhassa önt. Praktikus, használata rendkívül egyszerű. Az őrlő tetején található tekerőgomb segítségével állítható az őrlés finomsága: minél szorosabb a gomb, annál finomabb az őrlemény. Hasonló fűszerőrlők sok háztartásban megtalálhatóak, de a Peugeot cég őrlői nem egy napra vagy egy töltésnyi időre szólnak. A Peugeot név a garancia a kiváló termékre.

A Peugeot cég története:

A Peugeot név hallatán elsőként mindenkinek az autók jutnak eszébe. A francia vállalat története azonban egészen máshogy indult világhódító útjára.
A Peugeot cég története Jean-Pierre Peugeot-val kezdődött, aki textilipari tevékenységbe kezdett. Munkája eredményeként fiaira, Jean-Pierre és Jean-Frédéric Peugeot-ra egy kelmefestő műhelyt, egy olajüzemet és egy malmot hagyott. A két fiú 1810 körül átalakította a Montbéliard melletti malmot, és hengerelt acél gyártásába fogott.
A Peugeot Testvérek (Peugeot Fréres) nevű cég eleinte rugókat, fűrészlapokat, kéziszerszámokat, valamint kávédarálókat és női szoknyaabroncsokat készített. Annyira népszerűek voltak az acélból készült malomipari termékek, hogy Franciaország számos részén ezeket használták. A jó minőségű és kifogástalanul működő áruk a kávézók és éttermek kedvelt eszközeivé váltak.
1885-ben fordulat állt be a cég profiljában: megjelent a járműipar. Az évek előrehaladtával az autók lettek a legfontosabb termékei a vállalatnak. A malomipari termékek sikerességét mutatja azonban, hogy több, mint egy évszázad elteltével is gyártják és forgalmazzák őket szerte a világon.
Legyen részese ön is a Peugeot élménynek!