Raktáron

CORAVIN – Dekantáló (Aerator)

27 900 Ft

Coravin – Dekantáló (Aerator)

People also purchase these items with CORAVIN - Dekantáló (Aerator)
tshirt
CORAVIN - Dekantáló (Aerator) added to cart
0

Leírás

Dekantáló (Aerator)

Dekantáló kancsóba öntötték a bort régebben és órákon át szellőztették. A Coravin deknatálóval  ez az idő lerövidíthető anélkül, hogy veszítene az ital a minőségéből. Egy étteremben vagy baráti vacsorán a hagyományos szellőztetéssel 1-3,5 órát kell várni arra, hogy a kedvenc bora megszelídüljön és megmutassa igazi aromáját. Nyilvánvalóan erre ennyi ideje vagy türelme senkinek sincs. Ehhez nyújt segítséget a Coravin dekantáló. Gyorsan és kiválóan szellőzteti a borunkat, így az pillanatok alatt fogyaszthatóvá válik. Csatlakoztassa a Coravin dekantálót valamely tetszőleges Coravin Model-hez, majd egy mozdulattal töltse ki az italt a poharába. A Coravin használatakor Ön egyből dekantálni is tudja italát.

A Coravin bemutatja az üvegfelbontás nélküli bornyitást. Különösen ajánljuk éttermek, szállodák és különböző vendéglátóipari vállalatok számára, mert lehetővé teszi az alkalmi kóstoltatást a vendégeknek. Sok esetben csak egy kóstolót szeretnének kapni az italból a kedves vendégek, ilyenkor a palack felbontása valamilyen formában elkerülhetetlen. A Coravin kiváló megoldást nyújt erre az esetre, mivel Ön – a dugó és a zár megbontása nélkül – élvezheti a borfogyasztást. A zárt palack így még hosszú ideig őrzi a megbontatlan ital minőségét és ízvilágát. Ide kattintva látható egy videó a termék működéséről.

 

A Coravin élmény:

Egyedi technológiája segítségével a bor az üveg megbontása nélkül tölthető ki és az oxidáció is elkerülhető.

 

Könnyebb, mint gondolná:

Gyorsan és egyszerűen öntheti ki a bort. Használata és tisztítása néhány mozdulattal elvégezhető.

 

Egyedi kialakítás:

A tű az orvosi tűhöz hasonlóan működik, ezért nem okoz a dugón törést, lyukat vagy bármilyen roncsolást. A tű kihúzása után a dugó anyaga szivárgás nélkül zár.

 

Coravin_Aerator_Device - Copy

Aerator 3

Aerator Tip Pour - Copy