Raktáron

CORAVIN gázkapszula

10 990 Ft69 990 Ft

Coravin gázkapszula, háromféle kiszerelésben

Cikkszám: N/A Kategória:
People also purchase these items with CORAVIN gázkapszula
tshirt
CORAVIN gázkapszula added to cart
0

Leírás

Coravin kapszula.

A Coravin készülékek a bor megőrzése érdekében 99.99%-os tisztaságú argon gázt használnak. Az argon régóta ismert kedvező tartósítási tulajdonságáról, az élelmiszeriaparban is védőgázként alkalmazzák. Tartósítás szempontjából nézve kedvező tulajdonsága, hogy az argon egy úgynevezett inert gáz, mivel nem lép reakcióba semmivel, amivel érintkezik, tehát nincs hatása az ételekre, italokra, sőt éppen emiatt alkalmas védőgáznak. A Coravin rendszer is kiaknázza ezt a pozitív tulajdonságot, ennek segítségével marad friss a bor a palackban. Minden Coravin készülék ugyanazzal a kapszulával működik, legyen az egy első szériás Model 8, vagy a legmodernebb Model 11. Az argon gáz nagy nyomás alatt (kb. 180 bar) van tárolva a kapszulában. Egy Coravin gázkapszula nagyjából 15 pohár (1,5 dl) bor kitöltésére elegendő, a Pivot készülék esetében több, akár 20 pohár is elérhető. 

A Coravin borrendszerről:

 

A Coravin bemutatja az üvegfelbontás nélküli bornyitást. Különösen ajánljuk éttermek, szállodák és különböző vendéglátóipari vállalatok számára, mert lehetővé teszi az alkalmi kóstoltatást a vendégeknek. Sok esetben csak egy kóstolót szeretnének kapni az italból a kedves vendégek, ilyenkor a palack felbontása valamilyen formában elkerülhetetlen. A Coravin Model One és Model Two kiváló megoldást nyújtanak erre az esetre, mivel Ön – a dugó és a zár megbontása nélkül – élvezheti a borfogyasztást. A zárt palack így még hosszú ideig őrzi a megbontatlan ital minőségét és ízvilágát.

A forradalmi technológia révén megelőzhető a bor oxidációja, így minden egyes pohár olyan, mintha az első lenne. A borkóstolás után nem kell bajlódnia a palack visszazárásával és az üvegben maradt levegővel, mert a dugó és a zár megbontása nélkül tölthető ki az ital. A Coravin prémium minőségű termékeinek megalkotása során gondosan figyeltek annak esztétikai kialakításra is, hogy minden környezetben elegáns megjelenést nyújtson. 

A Coravin élmény:

Egyedi technológiája segítségével a bor az üveg megbontása nélkül tölthető ki és az oxidáció is elkerülhető.

Könnyebb, mint gondolná:

Gyorsan és egyszerűen öntheti ki a bort. Használata és tisztítása néhány mozdulattal elvégezhető.

Egyedi kialakítás:

A tű az orvosi tűhöz hasonlóan működik, ezért nem okoz a dugón törést, lyukat vagy bármilyen roncsolást. A tű kihúzása után a dugó anyaga szivárgás nélkül zár.

További információk

Kiszerelés

3-as csomag, 12-es csomag, 24-es csomag