Raktáron

CORAVIN – Kapszula (24 db)

69 990 Ft

Coravin kapszula (24 db.)

Kategória:
People also purchase these items with CORAVIN - Kapszula (24 db)
tshirt
CORAVIN - Kapszula (24 db) added to cart
0

Leírás

Coravin kapszula. A tőlünk megvásárolt termék mindegyike 2 db 99.99%-os argongázzal töltött palackkal kerül értékesítésre. (Az argongáz nem roncsolja az italt és nincs egészségkárosító hatása.) Egy kapszula nagyjából 15 pohár bor kitöltésére elegendő. Ajánljuk a palackot 2-4 pohár bor kiöntése után megbontani, amennyiben úgy látja, hogy az várhatóan elfogyasztásra kerül.

A Coravin borrendszerről:

 

A Coravin bemutatja az üvegfelbontás nélküli bornyitást. Különösen ajánljuk éttermek, szállodák és különböző vendéglátóipari vállalatok számára, mert lehetővé teszi az alkalmi kóstoltatást a vendégeknek. Sok esetben csak egy kóstolót szeretnének kapni az italból a kedves vendégek, ilyenkor a palack felbontása valamilyen formában elkerülhetetlen. A Coravin Model One és Model Two kiváló megoldást nyújtanak erre az esetre, mivel Ön – a dugó és a zár megbontása nélkül – élvezheti a borfogyasztást. A zárt palack így még hosszú ideig őrzi a megbontatlan ital minőségét és ízvilágát.

A forradalmi technológia révén megelőzhető a bor oxidációja, így minden egyes pohár olyan, mintha az első lenne. A borkóstolás után nem kell bajlódnia a palack visszazárásával és az üvegben maradt levegővel, mert a dugó és a zár megbontása nélkül tölthető ki az ital. A Coravin prémium minőségű termékeinek megalkotása során gondosan figyeltek annak esztétikai kialakításra is, hogy minden környezetben elegáns megjelenést nyújtson. 

A Coravin élmény:

Egyedi technológiája segítségével a bor az üveg megbontása nélkül tölthető ki és az oxidáció is elkerülhető.

Könnyebb, mint gondolná:

Gyorsan és egyszerűen öntheti ki a bort. Használata és tisztítása néhány mozdulattal elvégezhető.

Egyedi kialakítás:

A tű az orvosi tűhöz hasonlóan működik, ezért nem okoz a dugón törést, lyukat vagy bármilyen roncsolást. A tű kihúzása után a dugó anyaga szivárgás nélkül zár.