Elfogyott

CORAVIN – Model 6

159 990 Ft

A Coravin manuális modellcsaládjának csúcskivitele

  • 3 darab gázkapszulával
  • 2 darab csavarzár adapterrel
  • Elegáns hordozótáskával
  • Tűvel és tűtisztítóval
People also purchase these items with CORAVIN - Model 6
tshirt
CORAVIN - Model 6 added to cart
0

Leírás

Coravin Model 6

A Coravin bemutatja az üvegfelbontás nélküli bornyitást. Különösen ajánljuk éttermek, szállodák és különböző vendéglátóipari vállalatok számára, mert lehetővé teszi az alkalmi kóstoltatást a vendégeknek. Sok esetben csak egy kóstolót szeretnének kapni az italból a kedves vendégek, ilyenkor a palack felbontása valamilyen formában elkerülhetetlen. A Coravin Model 6 kiváló megoldást nyújt erre az esetre, mivel Ön – a dugó és a zár megbontása nélkül – élvezheti a borfogyasztást. A zárt palack így még hosszú ideig őrzi a megbontatlan ital minőségét és ízvilágát.

A Model 6 kivitel az alap Model 3-hoz képest elegánsabb megjelenésű, a mattfekete szín helyett többféle elegáns, egyedi színben, több fémalkatrésszel és krómozott elemekkel rendelhető. Főként éttermek és szállodák bárjaiba, valamint borkóstolók helyszíneire ajánljuk. Biztosak vagyunk benne, hogy prémium megjelenésével tovább emeli az amúgy is kitűnő hangulatot.

A Coravin által szabadalmaztatott technológiai újítás révén megelőzhető a bor oxidációja, így minden egyes pohár olyan, mintha az első lenne. A borkóstolás után nem kell bajlódnia a palack visszazárásával és az üvegben maradt levegővel, mert a dugó és a zár megbontása nélkül tölthető ki az ital. A Coravin prémium minőségű termékeinek megalkotása során gondosan figyeltek annak esztétikai kialakításra is, hogy minden környezetben elegáns megjelenést nyújtson.

A Coravin élmény:

Egyedi technológiája segítségével a bor az üveg megbontása nélkül tölthető ki és az oxidáció is elkerülhető.

Könnyebb, mint gondolná:

Gyorsan és egyszerűen öntheti ki a bort. Használata és tisztítása néhány mozdulattal elvégezhető.

Egyedi kialakítás:

A tű az orvosi tűhöz hasonlóan működik, ezért nem okoz a dugón törést, lyukat vagy bármilyen roncsolást. A tű kihúzása után a dugó anyaga szivárgás nélkül zár.

További információk

Szín

, , ,