Raktáron

CORAVIN – Model 6

159 900 Ft

A Coravin manuális modellcsaládjának csúcskivitele

  • 3 darab gázkapszulával
  • 6 darab csavarzár adapterrel
  • Szellőztető fejjel
  • Elegáns hordozótáskával
  • Tűvel és tűtisztítóval
People also purchase these items with CORAVIN - Model 6
tshirt
CORAVIN - Model 6 added to cart
0

Leírás

Coravin Model 6 Mist színben, gazdag kiegészítőkkel.

A Coravin bemutatja az üvegfelbontás nélküli bornyitást. Különösen ajánljuk ezt a szettet ajándéknak, de szívesen fogadjuk az éttermek, szállodák és különböző vendéglátóipari vállalatok megrendeléseit is.
Ez egy alkalmi csomag, ami csak idén ősszel lesz elérhető a vevőink számára.

A Coravin Model 6 egy elegáns kivitel és biztosítja minden előnyét a Coravin kiöntőknek. Hiszen sok esetben csak egy kóstolót szeretnének kapni az italból a vendégek, és ilyenkor a palack felbontása valamilyen formában elkerülhetetlen. A Coravin Model 6 kiváló megoldást nyújt erre az esetre, mivel Ön – a dugó és a zár megbontása nélkül – élvezheti a borfogyasztást. A zárt palack így még hosszú ideig őrzi a megbontatlan ital minőségét és ízvilágát.

https://youtu.be/m75eTiVsLHg

A Model 6 kivitel az alap Model 3-hoz képest elegánsabb megjelenésű, a Mist fantázianévre keresztelt szín elegáns, egyedi megjelenést ad a terméknek.
Biztosak vagyunk benne, hogy prémium megjelenésével tovább emeli az amúgy is kitűnő hangulatot.

https://szinfolt.hu/coravin

A Coravin által szabadalmaztatott technológiai újítás révén megelőzhető a bor oxidációja, így minden egyes pohár olyan, mintha az első lenne. A borkóstolás után nem kell bajlódnia a palack visszazárásával és az üvegben maradt levegővel, mert a dugó és a zár megbontása nélkül tölthető ki az ital. A Coravin prémium minőségű termékeinek megalkotása során gondosan figyeltek annak esztétikai kialakításra is, hogy minden környezetben elegáns megjelenést nyújtson.

A Coravin élmény:

Egyedi technológiája segítségével a bor az üveg megbontása nélkül tölthető ki és az oxidáció is elkerülhető.

Könnyebb, mint gondolná:

Gyorsan és egyszerűen öntheti ki a bort. Használata és tisztítása néhány mozdulattal elvégezhető.

Egyedi kialakítás:

A tű az orvosi tűhöz hasonlóan működik, ezért nem okoz a dugón törést, lyukat vagy bármilyen roncsolást. A tű kihúzása után a dugó anyaga szivárgás nélkül zár.

További információk

Szín

, , ,