Raktáron

Coravin Model3 gasztro szett

Coravin Model3 Reserve- A bor minőségének megőrzése akár 1 éves időtartamig

Speciális ár, kizárólag gasztro partnerek részére.

People also purchase these items with Coravin Model3 gasztro szett
tshirt
Coravin Model3 gasztro szett added to cart
0

Leírás

Coravin Model3 Reserve gasztro szett

A Coravin 2011-ben hozta el a borkedvelők számára az üvegfelbontás nélküli borfogyasztás lehetőségét. A Coravin rendszer segítségével úgy tölthetünk ki bort a palackból, hogy ehhez nem szükséges a dugó kihúzása. Így a zárva maradt palack még hosszú-hosszú ideig őrzi a megbontatlan ital minőségét és ízvilágát, hetekig, hónapokig, vagy akár évekig.

Újdonság, kifejezetten gasztro egységek számára

A Coravin Model3 gasztro szett legnagyobb előnye, hogy megnövelt gázkapszulát lehet beletenni. Használata megegyezik a hagyományos modellel, de sokkal kedvezőbb a gázköltsége. Ritkábban kell patront cserélni, és a profi felhasználóknak a nagyobb patronra kedvezőbb árat sikerült kialakítani. Változatlanul nagynyomású argon gáz segítségével tölthetjük ki a bort a poharunkba, és ugyanez az argon fogja megóvni a palack maradék tartalmát az oxidációtól. Ez a módosítás azonban nem befolyásolja a bor minőségének megőrzését, ami továbbra is több, mint egy év.

A Coravin Model3 gasztro szett előnyei:

Új, az eddiginél nagyobb, Coravin Professional gázkapszulával működik, ami 30%-kal több argon gázt tartalmaz a hagyományos Coravin kapszulához képest. Egy Pro gázkapszulával akár 30 pohár (1 dl) bort is ki lehet adagolni.

Segítségével azokat a borokat is lehet pohár mennyiségre kínálni, amelyeket korábban nem bontottak fel, tartva az esetleges veszteségtől. Tehát megóvja az Ön vállalkozását a megromlott bor veszteségétől, és többlet értékesítési lehetőséget jelent a pohár eladás miatt.

A Professional gasztro csomagban található:

1 db Coravin Model3 Pro készülék (Smart Clamp megfogóval és megnövelt gázkapszula férőhellyel)

12 db Professional kapszula (30%-kal megnövelt argon tartalom) https://szinfolt.hu/termekek/coravin-pro-gazkapszula-12-db

6 darab adapter a csavarzáras palackokhoz https://szinfolt.hu/termekek/coravin-screw-cap-muanyag-dugokhoz

1 db elegáns, ezüst színű talp, a Model3 Reserve készülék tárolásához