Raktáron

Coravin Pivot Pro gasztro szett

Coravin Pivot – A bor minőségének megőrzése akár 4 hetes időtartamig

Speciális ár, kizárólag gasztro partnerek részére.

People also purchase these items with Coravin Pivot Pro gasztro szett
tshirt
Coravin Pivot Pro gasztro szett added to cart
0

Leírás

Coravin Pivot Pro gasztro a Coravin legfrissebb, 2022-es modellje

A Coravin 2011-ben hozta el a borkedvelők számára az üvegfelbontás nélküli borfogyasztás lehetőségét. A Coravin rendszer segítségével úgy tölthetünk ki bort a palackból, hogy ehhez nem szükséges a dugó kihúzása. Így a zárva maradt palack még hosszú-hosszú ideig őrzi a megbontatlan ital minőségét és ízvilágát, hetekig, hónapokig, vagy akár évekig.

Az új termék, a Pivot viszont máshol remekel.

Előnye:

A Pivot nagy előnye, hogy a korábbi “tűs” rendszer helyett egy szelepes megoldást alkalmaz. A Pivot-tal kapcsolatban jelentős különbség, hogy itt első lépésben kell húzni a dugót a palackból (vagy kinyitni a csavarzárat). Ezt követően a palackba azonnal be kell illeszteni a Pivot rendszer műanyag dugaszát. Ezután a rendszer máris használatra kész. Nagynyomású argon gáz segítségével tölthetjük ki a bort a poharunkba, és ugyanez az argon fogja megóvni a palack maradék tartalmát az oxidációtól. Viszont mivel első lépésben kinyitottuk a palackot, ennél a rendszernél az eltarthatóság ideje maximálva van, a gyártó ezt 4 hétben adja meg.

A Pivot tehát azoknak a borkedvelőknek való, akik szeretik megkötések nélkül élvezni a különböző tételeket, és nem akarnak egy palack bort hónapokig ízlelgetni.

A Coravin Pivot Pro gasztro szett előnyei:

nagyobb, Coravin Professional gázkapszulával működik, ami 30%-kal több argon gázt tartalmaz a hagyományos Coravin kapszulához képest. Egy Pro gázkapszulával akár 37 pohár (1 dl) bort is ki lehet adagolni. A kiöntés folyamata is gyorsabb lett,

Bármilyen gyári zárású palackkal kompatibilis, legyen az parafadugó, szintetikus dugó, üvegdugó, vagy csavarzár, mivel a gyári zárást a használat előtt eltávolítjuk a palackból.

Segítségével azokat a borokat is lehet pohár mennyiségre kínálni, amelyeket korábban nem bontottak fel, tartva az esetleges veszteségtől. Tehát megóvja az Ön vállalkozását a megromlott bor veszteségétől, és többlet értékesítési lehetőséget jelent a pohár eladás miatt.

A Professional gasztro csomagban található:

1 db Coravin Pivot Professional készülék,

12 db Professional kapszula https://szinfolt.hu/termekek/coravin-pro-gazkapszula-12-db

6 db Pivot záródugasz

1 db elegáns, fekete színű talp, a Pivot készülék tárolásához.