Raktáron

Coravin Pro gázkapszula (12 v. 24 db)

  1. Csak a Pro készülékekbe jó. 12 v. 24 db rendelhető.
Cikkszám: 412025 Kategória:
People also purchase these items with Coravin Pro gázkapszula (12 v. 24 db)
tshirt
Coravin Pro gázkapszula (12 v. 24 db) added to cart
0

Leírás

  1. Coravin Pro gázkapszula

A Coravin Pro gázkapszula 99.99%-os tisztaságú argon gázzal van feltöltve. Régóta ismert az argon kedvező tartósítási tulajdonsága, ezért az élelmiszeriaparban is védőgázként alkalmazzák. Tartósítás szempontjából nézve kedvező tulajdonsága, hogy az argon egy úgynevezett inert gáz. Ez azt jelenti, hogy nem lép reakcióba semmilyen anyaggal, amivel érintkezik. Éppen ezért nincs hatása se az ételekre, se az italokra, emiatt alkalmas védőgáznak. A Coravin rendszer is kiaknázza ezt a pozitív tulajdonságot, ennek segítségével marad friss a bor a palackban. A Coravin Pro készülékek a Coravin Pro gázkapszulával működnek optimálisan. Az argon gáz nagy nyomás alatt (kb. 180 bar) van tárolva a kapszulában.

Kapacitás:

Egy Coravin Pro gázkapszula akár 37 pohár (1 dl) bor kitöltésére elegendő a Coravin Pivot Pro készülékkel, és 30 pohár a kapacitás Model3 Pro készülékkel.

A Coravin borrendszerről:

A Coravin 2011-ben mutatta be az üvegfelbontás nélküli bornyitást. Különösen ajánljuk a Coravin Pro gasztro rendszert éttermek, szállodák és vendéglátóipari vállalatok számára, mert lehetővé teszi az alkalmi kóstoltatást a vendégeknek. Sok esetben csak egy kóstolót szeretnének kapni az italból a kedves vendégek, ilyenkor a palack felbontása valamilyen formában elkerülhetetlen. A Coravin Pro gasztro modellek kiváló megoldást nyújtanak erre a helyzetre, mivel Ön – a dugó és a zár megbontása nélkül – szolgálhatja ki vendégeit. A zárt palack így még hosszú ideig őrzi a megbontatlan ital minőségét és ízvilágát. Tekintse meg a videot a következő linken:

Ezzel a forradalmi technológiával teljes mértékben megelőzhető a bor oxidációja, így minden egyes pohár olyan, mintha az első lenne. A borkóstolás után nem kell bajlódnia a palack visszazárásával és az üvegben maradt levegővel, mert a dugó és a zár megbontása nélkül tölthető ki az ital. A Coravin prémium minőségű termékeinek megalkotása során gondosan figyeltek annak esztétikai kialakításra is, hogy minden környezetben elegáns megjelenést nyújtson. 

A Coravin élmény:

Egyedi technológiája segítségével a bor az üveg megbontása nélkül tölthető ki és az oxidáció is elkerülhető.

Könnyebb, mint gondolná:

Gyorsan és egyszerűen öntheti ki a bort. Használata és tisztítása néhány mozdulattal elvégezhető.

Egyedi kialakítás:

A tű az orvosi tűhöz hasonlóan működik, ezért nem okoz a dugón törést, lyukat vagy bármilyen roncsolást. A tű kihúzása után a dugó anyaga szivárgás nélkül zár.

Tekintse meg az összes Coravin terméket honlapunkon:

https://szinfolt.hu/termekkategoria/coravin-termekek

További információk

Mennyiség

12 db, 24db