Raktáron

CORAVIN tű ( 1 db )

13 475 Ft

Coravin tű, egy darab, háromféle kivitelben

Cikkszám: N/A Kategória:
People also purchase these items with CORAVIN tű ( 1 db )
tshirt
CORAVIN tű ( 1 db ) added to cart
0

Leírás

Coravin tű. A Coravin tűk tetszés szerint cserélhetőek függetlenül legyen szó Model One, Model Two vagy éppen Model Eight-ről. 3 féle tű variálható, Standard, Faster Pour és Vintage típusú. A hagyományos tű (Standard) felváltható egy gyorsabb kiöntést biztosító Faster Pour tűre, ezt főként éttermeknek javasoljuk, illetve egy Vintage típusú tűre, amit az idősebb borokhoz ajánlunk.

 

A Coravin bemutatja az üvegfelbontás nélküli bornyitást. Különösen ajánljuk éttermek, szállodák és különböző vendéglátóipari vállalatok számára, mert lehetővé teszi az alkalmi kóstoltatást a vendégeknek. Sok esetben csak egy kóstolót szeretnének kapni az italból a kedves vendégek, ilyenkor a palack felbontása valamilyen formában elkerülhetetlen. A Coravin Model One és Model Two kiváló megoldást nyújtanak erre az esetre, mivel Ön – a dugó és a zár megbontása nélkül – élvezheti a borfogyasztást. A zárt palack így még hosszú ideig őrzi a megbontatlan ital minőségét és ízvilágát.

A forradalmi technológia révén megelőzhető a bor oxidációja, így minden egyes pohár olyan, mintha az első lenne. A borkóstolás után nem kell bajlódnia a palack visszazárásával és az üvegben maradt levegővel, mert a dugó és a zár megbontása nélkül tölthető ki az ital. A Coravin prémium minőségű termékeinek megalkotása során gondosan figyeltek annak esztétikai kialakításra is, hogy minden környezetben elegáns megjelenést nyújtson. 

 

 

A Coravin élmény:

 Egyedi technológiája segítségével a bor az üveg megbontása nélkül tölthető ki és az oxidáció is elkerülhető.

 

 

Könnyebb, mint gondolná:

 Gyorsan és egyszerűen öntheti ki a bort. Használata és tisztítása néhány mozdulattal elvégezhető.

 

 

Egyedi kialakítás:

 A tű az orvosi tűhöz hasonlóan működik, ezért nem okoz a dugón törést, lyukat vagy bármilyen roncsolást. A tű kihúzása után a dugó anyaga szivárgás nélkül zár.

 

NEEDLE_KIT_SIDEBYSIDE_RGB_on_transparent
Coravin tű, többféle

További információk

Anyag

, ,