Raktáron

CORAVIN Tű (csomag)

29 990 Ft

Coravin tű (csomag)

Kategória:
People also purchase these items with CORAVIN Tű (csomag)
tshirt
CORAVIN Tű (csomag) added to cart
0

Leírás

Coravin tű (csomag). Minden Coravin termék megvásárlásakor Ön egy Standard tűt kap a termék mellé. Az eszközben lévő tű ugyanakkor cserélhető, ez nagyban függ attól, hogy milyen környezetben használja a Coravin-t. Éttermek és vendéglátóipari cégek esetében a Gyors tűt (Faster Pour Needle) szoktak leginkább használni, míg az idősebb borokhoz a Vintage tű a legalkalmasabb. A tű csomagban megtalálható 3 db termék található: 1 db Vintage típusú, 1 db Faster Pour típusú és 1 db Standard típusú tű. Fontos megjegyezni, hogy a tűk a Coravin típusoktól függetlenül variálhatóak. Nincs különbség tehát, hogy Model One, Model Two vagy épp Model Eight van az ember kezében.  

 

A Coravin bemutatja az üvegfelbontás nélküli bornyitást. Különösen ajánljuk éttermek, szállodák és különböző vendéglátóipari vállalatok számára, mert lehetővé teszi az alkalmi kóstoltatást a vendégeknek. Sok esetben csak egy kóstolót szeretnének kapni az italból a kedves vendégek, ilyenkor a palack felbontása valamilyen formában elkerülhetetlen. A Coravin Model One és Model Two kiváló megoldást nyújtanak erre az esetre, mivel Ön – a dugó és a zár megbontása nélkül – élvezheti a borfogyasztást. A zárt palack így még hosszú ideig őrzi a megbontatlan ital minőségét és ízvilágát.

A forradalmi technológia révén megelőzhető a bor oxidációja, így minden egyes pohár olyan, mintha az első lenne. A borkóstolás után nem kell bajlódnia a palack visszazárásával és az üvegben maradt levegővel, mert a dugó és a zár megbontása nélkül tölthető ki az ital. A Coravin prémium minőségű termékeinek megalkotása során gondosan figyeltek annak esztétikai kialakításra is, hogy minden környezetben elegáns megjelenést nyújtson. 

 

A Coravin élmény:

 

Egyedi technológiája segítségével a bor az üveg megbontása nélkül tölthető ki és az oxidáció is elkerülhető.

Könnyebb, mint gondolná:

 

Gyorsan és egyszerűen öntheti ki a bort. Használata és tisztítása néhány mozdulattal elvégezhető.

Egyedi kialakítás:

 

A tű az orvosi tűhöz hasonlóan működik, ezért nem okoz a dugón törést, lyukat vagy bármilyen roncsolást. A tű kihúzása után a dugó anyaga szivárgás nélkül zár.