Raktáron

CORAVIN tű, Prémium ( 1 db )

23 900 Ft

Coravin Prémium tű

Kategória:
People also purchase these items with CORAVIN tű, Prémium ( 1 db )
tshirt
CORAVIN tű, Prémium ( 1 db ) added to cart
0

Leírás

Coravin Premium tű. A Coravin Premium tű tetszés szerint használható az összes régi és újabb típusú Coravin készülékben (kivéve Model Eleven).  

A Coravin Prémium tű tökéletesen kizárja a parafa szemcsék bejutását a borba, köszönhetően a kifinomult megmunkálásának. A Coravin Prémium tű sajátossága, hogy a tű végén nem a hagyományos megoldás szerinti két nagyobb lyuk található, hanem a hengeres tűtesten egész apró, szinte mikroszkópikus furatok vannak kialakítva, ezeken át kerül ki a bor a palackból, ami által garantált a bor kifogástalan tisztasága.

A Coravin bemutatja az üvegfelbontás nélküli bornyitást. Különösen ajánljuk éttermek, szállodák és különböző vendéglátóipari vállalatok számára, mert lehetővé teszi az alkalmi kóstoltatást a vendégeknek. Sok esetben csak egy kóstolót szeretnének kapni az italból a kedves vendégek, ilyenkor a palack felbontása valamilyen formában elkerülhetetlen. A Coravin Model One és Model Two, Model Eleven kiváló megoldást nyújtanak erre az esetre, mivel Ön – a dugó és a zár megbontása nélkül – élvezheti a borfogyasztást. A zárt palack így még hosszú ideig őrzi a megbontatlan ital minőségét és ízvilágát.

A forradalmi technológia révén megelőzhető a bor oxidációja, így minden egyes pohár olyan, mintha az első lenne. A borkóstolás után nem kell bajlódnia a palack visszazárásával és az üvegben maradt levegővel, mert a dugó és a zár megbontása nélkül tölthető ki az ital. A Coravin prémium minőségű termékeinek megalkotása során gondosan figyeltek annak esztétikai kialakításra is, hogy minden környezetben elegáns megjelenést nyújtson. 

 

 

A Coravin élmény:

Egyedi technológiája segítségével a bor az üveg megbontása nélkül tölthető ki és az oxidáció is elkerülhető.

 

Könnyebb, mint gondolná:

Gyorsan és egyszerűen öntheti ki a bort. Használata és tisztítása néhány mozdulattal elvégezhető.

 

Egyedi kialakítás:

A tű az orvosi tűhöz hasonlóan működik, ezért nem okoz a dugón törést, lyukat vagy bármilyen roncsolást. A tű kihúzása után a dugó anyaga szivárgás nélkül zár.

 

További információk

Tömeg 0.1 kg