Raktáron

Daman elektromos só- és borsőrlő

25 400 Ft47 800 Ft

Az őrlőszerkezetre élettartam garanciát ad a Peugeot. Páros szettben olcsóbb.

Cikkszám: N/A Kategóriák: , ,
People also purchase these items with Daman elektromos só- és borsőrlő
tshirt
Daman elektromos só- és borsőrlő added to cart
0

Leírás

A Daman elektromos só- és borsőrlő a Peugeot egyik új fejlesztése, stílusában illeszkedik a hagyományos mechanikus Daman őrlőcsaládhoz.

A gasztronómia és a technológia kedvelői nem fognak csalódni ebben az elektromos só- és borsőrlőkben: gyors és csendes, kis mérete miatt (18 cm magas) könnyen tárolható. Rozsdamentes ill. ABS háza egyszerűen tisztítható. Ez a fejlett őrlő azonnal dolgozni kezd, ahogy a felhasználó egyszerre megnyomja a tetején található érintőgombot. Az automatikusan bekapcsoló LED-világítás pedig segíti az ételek megfelelő ízesítését. 

A Daman őrlők elemes működésűek, az elemek a dobozban megtalálhatóak 1 db tartalék LED izzóval együtt.

https://fr.peugeot-saveurs.com/en_fr/daman-electric-salt-and-pepper-mills-electrical-metal-and-abs-iridescent-black-16cm-u-select.html

https://szinfolt.hu/termekek/peugeot-daman-uselect-so-es-borsorlo

A Peugeot 1874-ben forradalmasította a gasztronómiát, ekkor jelent meg ugyanis a piacon az első asztali sóőrlő, a “Model Z”. Ez az innovatív szemlélet a jelenben a Zeli ill. az Elis Sense őrlővel él tovább és vezeti az asztali őrlők piacát. Hagyományos fűszerőrlők sok háztartásban megtalálhatóak, de a Peugeot őrlői új utat mutatnak. A Peugeot név garancia a kiváló termékre.

A Peugeot cég története:

A név hallatán elsőként mindenkinek az autók jutnak eszébe. A francia vállalat története azonban egészen máshogy indult világhódító útjára.
A cég története Jean-Pierre Peugeot-val kezdődött, aki textilipari tevékenységbe kezdett. Munkája eredményeként fiaira, Jean-Pierre és Jean-Frédéric Peugeot-ra egy kelmefestő műhelyt, egy olajüzemet és egy malmot hagyott. A két fiú 1810 körül átalakította a Montbéliard melletti malmot, és hengerelt acél gyártásába fogott.
A Peugeot Testvérek (Peugeot Fréres) nevű cég eleinte rugókat, fűrészlapokat, kéziszerszámokat, valamint kávédarálókat és női szoknyaabroncsokat készített. Annyira népszerűek voltak az acélból készült malomipari termékek, hogy Franciaország számos részén ezeket használták. A jó minőségű és kifogástalanul működő áruk a kávézók és éttermek kedvelt eszközeivé váltak.
1885-ben fordulat állt be a cég profiljában: megjelent a járműipar. Az évek előrehaladtával az autók lettek a legfontosabb termékei a vállalatnak. A malomipari termékek sikerességét mutatja azonban, hogy több, mint egy évszázad elteltével is gyártják és forgalmazzák őket szerte a világon.
Legyen részese ön is a Peugeot élménynek!

További információk

Méretek N/A
Típus

Sómalom, Borsőrlő, Páros szett