Raktáron

Vin Bouquet – digitális borhőmérő

3 990 Ft

Vin Bouquet Borhőmérő, digitális.

People also purchase these items with Vin Bouquet - digitális borhőmérő
tshirt
Vin Bouquet - digitális borhőmérő added to cart
0

Leírás

Digitális borhőmérő

 

A bor hőmérsékletének megválasztása roppant fontos a borfogyasztók számára. A különböző típusú borok más és más hőmérsékleten nyújtanak csak tökéletes ízvilágot. Az ideális hőmérséklet elmulasztása a borban rejlő ízek ún. ‘palackban maradásához’ vezethet, ami rontja az ital minőségét. A digitális borhőmérő használata során Ön minden egyes pillanatban ellenőrizheti a palack hőfokát, így elkerülheti a bor felmelegedését vagy épp túlzott lehűlését. A mérőeszköz átkarolva a palackot helyezkedik el az üveg falán. Kijelzőjén egyértelműen leolvasható az ital hőmérsékletének állapota.

 

Számos esetben a borhőmérők rosszul mérnek, ezáltal hibás eredményt mutatnak. A működésükhöz szükséges akkumulátorok pedig – a nem megfelelő szigetelés miatt – melegítik az üveg falát, ami így torzítja a mérést. A borfogyasztók tudják, hogy akár pár fok eltérés is sokat számít az ital minőségében. A Vin Bouquet cég neve garancia a tökéletes minőségre, amely lehetővé teszi, hogy a digitális borhőmérője mindig a valóságnak megfelelő értéket mutassa.

 

A szürke és fekete szín elegáns megjelenést kölcsönöz a terméknek. A digitális borhőmérő működéséhez szükséges elemeket a csomag tartalmazza, Önnek csak annyi a dolga, hogy megvárja míg a termék eléri a megfelelő hőfokot, hogy utána zavartalanul élvezhesse a választott ital ízét és zamatát.

 

A különböző borok ideális hőmérsékletei:

  • Vörösborok esetében: 12°-18°C
  • Rozé borok esetében: 9°-12°C
  • Fehérborok esetében: 8°-11°C
  • Pezsgőborok esetében: 6°-7°C
FIC004b copia
A digitális borhőmérő használat közben.