Raktáron

Vin Bouquet – Dugóhúzó és vákuumpumpa szett

8 490 Ft

Dugóhúzó és vákumpumpa szett. Praktikus, könnyen kezelhető darabok, amelyek megőrzik Önnek az itala tökéletes minőségét, akár a sokadik kinyitás után is. A Vin Bouquet név pedig garantálja a dugóhúzó és vákumpumpa termékek hagyományosan szép eleganciáját.

People also purchase these items with Vin Bouquet - Dugóhúzó és vákuumpumpa szett
tshirt
Vin Bouquet - Dugóhúzó és vákuumpumpa szett added to cart
0

Leírás

Dugóhúzó és vákuumpumpa szett

A Vin Bouquet termékek nem csak egyenként, hanem szett formájában is elérhetőek. Az összeállításuk során különösen törekedett a spanyol cég arra, hogy a termékek összhangban legyenek egymással. A dugóhúzó és vákuumpumpa szett egyszerre biztosítja Önnek a bor kinyitásához és le-, illetve visszazárásához szükséges technikai hátteret.

 

A dugóhúzó roppant praktikus darab, a bornyitása pár könnyed mozdulattal elvégezhető. A legtöbb dugóhúzó sajnos az ital kinyitása közben tönkreteszi vagy, ami még rosszabb, eltöri a parafadugót. A Vin Bouquet termékek a kétoldali biztosításnak köszönhetően derékszögben hatolnak bele az üvegbe, így – a hagyományos és szimpla dugóhúzókkal ellentétben – nem forgácsolják szét még a régi dugókat sem. A kifogástalan állapotban eltávolított dugók a lezáráskor könnyen és egyszerűen visszahelyezhetőek a palackba, megőrizvén az ital korábbi minőségét és ízvilágát.

 

A szett másik eleme a vákuumpumpa, amely a dugóhúzóhoz hasonlóan kényelmes darab. A megfelelő eszközök hiánya miatt a legtöbb borfogyasztó nem szentel figyelmet a bor visszazárásának és levegőtlenítésének folyamatára, így a bor veszít a minőségéből. A Vin Bouquet ezen szettjében, pont ezt a hiányosságot kiküszöbölvén, egy vákuumpumpa is elhelyezésre került. Ennek segítségével a palackból eltávolítható a belekerült levegő, hogy az üveg légmentesen zárható legyen. Az ital így a sokadik kinyitás ellenére sem veszít az ízvilágából és minőségéből.

 

A dugóhúzó és vákuumpumpa szett cserélhető dugóval és igényes csomagolásban kerül értékesítésre. A termékek külön-külön is megvásárolhatóak webshopunkban.