Raktáron

Vin Bouquet – Elektromos dugóhúzó, tölthető

11 900 Ft

Professzionális elektromos dugóhúzó

People also purchase these items with Vin Bouquet - Elektromos dugóhúzó, tölthető
tshirt
Vin Bouquet - Elektromos dugóhúzó, tölthető added to cart
0

Leírás

A bornyitást egy külön fejezetben taglalják a legnevesebb borászok is. A palackok kinyitása, ha ráadásul még idősebb borról van is szó, gyakran jár nagy erőkifejtéssel, ellenben kevesebb sikerrel. Fontos tudni, hogy nem minden esetben a rossz dugó az oka, ha a palack nyakába beleragad vagy épp beletörik a lezáró parafa. A legtöbb esetben a nem megfelelő bornyitó okozza a problémát. A rossz szögeben elkezdett palacknyitás eleve kudarcra van ítélve, arról nem is szólva, hogy kellemetlen pillanatokat okozhat egy vendégség során az így lezárva maradt bor. 

Sok háztartásban komoly problémákat okoz egy bor kinyitása a nem megfelelő eszközök hiánya miatt. A praktikátlan, sokszor alkalmatlan, nyitók komoly erőt igényelnek és a siker közel sem biztos. Bátran kijelenthetjük, hogy a vendégek előtti kellemetlen pillanatoknak egyszer és mindenkorra vége. A bornyitó kellékek legújabb generációja már az Ön számára is könnyen elérhető. Az elektromos dugóhúzó elegáns megjelenésével és egyszerű használatával nem hiányozhat az Ön konyhájából sem. Előnye, hogy kis helyen elfér, ezért tárolhatja akár a konyhafiókban, akár a pulton is, a gyárilag mellékelt talpban is, ami egyben a kapszulavágót is magában rejti. Igényes csomagolásban árusítjuk, így ajándékozás esetén sem kell Önnek a csomagolással bajlódnia.

A VinBouquet elektromos dugóhúzó beépített, tölthető akkumulátorral rendelkezik, és egyszeri feltöltéssel akár 30 üveg kinyitása is lehetséges. A töltés állapotát kék színű LED visszajelző fény mutatja meg. Az első használat előtt, kérjük töltse fel teljesen az akkumulátort!

Az elektromos dugóhúzó használata:

  1. a mellékelt kapszulavágóval távolítsuk el a kapszulát a palack tetejéről.
  2. helyezzük az elektromos dugóhúzót a palackra, ügyelve a függőleges pozícióra.
  3. egyik kézzel tartsuk meg stabilan a palackot, másik kézzel az elektromos dugóhúzót.
  4. nyomjuk meg és tartsuk nyomva a kezelőgomb alsó részét. Ekkor a spirál az óramutató járásával megegyező irányba forog, belefúródik a dugóba és fokozatosan kihúzza a dugót a palackból. Az elektromos dugóhúzó automatikusan befejezi a működést, amikor a dugót teljesen kihúzta a palackból.
  5. vegyük le a palackról az elektromos dugóhúzót, majd nyomjuk meg és tartsuk lenyomva a kezelőgomb felső részét, amíg a spirál kitekeredik a dugóból és az szabadon kiesik a dugóhúzóból.
  6. használat után tároljuk az elektromos dugóhúzót egy száraz helyen, vagy állítva a mellékelt tartóban.

A csomag tartalma:

  • Elektromos dugóhúzó
  • Műanyag talp, ami egyben kapszulavágó is
  • Hálózati töltő