Raktáron

Vin Bouquet – elektromos vákuumpumpa

11 900 Ft

Vákumpumpa, elektromos

People also purchase these items with Vin Bouquet - elektromos vákuumpumpa
tshirt
Vin Bouquet - elektromos vákuumpumpa added to cart
0

Leírás

Elektromos vákuumpumpa

A bor vákuumpumpa a bor frissen tartásához használható eszköz. A már korábban megbontott bor tárolása igen nehéz feladat. Sokan sokféle módszerrel próbálkoznak, hogy megőrizzék az ital karakterét és minőségét. Ezek legtöbbje azonban nem kecsegtet feltétlen sikerrel. Fontos megjegyezni, hogy a dugó visszatétele önmagában nem garantálja, hogy az ital továbbra is friss és minőségi marad.  Hogyan érhető el tehát, hogy a borunk a másodszori megbontás alkalmával is ugyanazt az élményt nyújtsa, mint a legelső alkalommal?

 

A Vin Bouquet termékcsalád erre is kínál megoldást. Csak egy gombnyomás és az elektromos vákuumpumpa eltávolítja a levegőt a palackból, így a bor tökéletesen zárható lesz. Íze és zamata ennek köszönhetően pedig sokáig megmarad. A termék magas minőségét a Vin Bouquet név garantálja. A spanyol cég neve összefonódott a borfogyasztással. Bornyitói és különböző borkellékei nem csak segítik Önt az ital elfogyasztásában és tárolásában, hanem egy különleges hangulatot is kölcsönöznek minden egyes palacknak.

 

Használata komfortos, könnyű és tiszta, kizárva ezzel a kellemetlen konyhai baleseteket. Minőségi alkatrészekből készült, tisztítást nem igényel. Az elektromos vákuumpumpát tölthető talpazattal és kijelzővel forgalmazzuk Önnek!

Termékünket igényes és praktikus dobozban árusítjuk. A doboz 2 dugót tartalmaz, amelyek cserélgethetőek. (A dugók – páronként – külön is megvásárolhatóak webshopunkban.)

 

Az elektromos vákuumpumpa méretei:

  • magassága: 325 mm
  • szélessége: 125 mm
  • mélysége: 110 mm
  • nettó súlya: 0,367 kg

 

FIC002 copia
Elektromos vákuumpumpa a tölthető talpazatában
FIC002pack copia
Vákuumpumpa igényes csomagolásban