Raktáron

Peugeot Epivac Duo vákuumpumpa borhoz és pezsgőhöz

10 900 Ft

Prémium minőségű kétfunkciós vákuumpumpa bor és pezsgő tartósításához

2 darab boros vákuumdugóval és 1 darab pezsgő lezáró dugóval csomagolva

People also purchase these items with Peugeot Epivac Duo vákuumpumpa borhoz és pezsgőhöz
tshirt
Peugeot Epivac Duo vákuumpumpa borhoz és pezsgőhöz added to cart
0

Leírás

Vákuumpumpa Peugeot Epivac Duo; bor és pezsgő lezárásához egyaránt használható.

Megbontott egy palack bort, vagy pezsgőt, ami nem fogyott el, és nem akarja kiönteni a maradékot? A Peugeot Epivac Duo vákuumpumpával megőrizhető a maradék ital minősége 2 – 8 napig, az ital korától és érettségétől függően.

Az Epivac Duo egy kétfunkciós vákuumpumpa: boros palack esetében a palackhoz való boros vákuumdugót kell az eredeti boros dugó helyére illeszteni, majd az Epivac vákuumpumpa segítségével kiszivattyúzni a palackban lévő levegő nagy részét, ezáltal lelassul a bor oxidációja. Pezsgős palack esetében a pezsgőhöz való dugót kell használni és nem kiszivattyúzni a levegőt, hanem éppen ellenkezőleg, levegővel magas nyomásra feltölteni a palackot, hogy az ital buborékossága megmaradjon.

Az Epivac Duo szettet 2 db. boros vákuumdugóval és 1 db. pezsgő lezáró dugóval forgalmazzuk.

Tartalék boros és pezsgős vákuumdugók elérhetőek:

https://szinfolt.hu/termekek/epivac-vakuumdugo-bor-zarasahoz

 

Peugeot cég története: 

A Peugeot név hallatán elsőként mindenkinek az autók jutnak eszébe. A francia vállalat története azonban egészen máshogy indult világhódító útjára. Az Peugeot cég története Jean-Pierre Peugeot-val kezdődött, aki textilipari tevékenységbe kezdett. Munkája eredményeként fiaira, Jean-Pierre és Jean-Frédéric Peugeot-ra egy kelmefestő műhelyt, egy olajüzemet és egy malmot hagyott. A két fiú 1810 körül átalakította a Montbéliard melletti malmot, és hengerelt acél gyártásába fogott. A Peugeot Testvérek (Peugeot Fréres) nevű cég eleinte rugókat, fűrészlapokat, kéziszerszámokat, valamint kávédarálókat és női szoknyaabroncsokat készített. Annyira népszerűek voltak az acélból készült malomipari termékek, hogy Franciaország számos részén ezeket használták. A jó minőségű és kifogástalanul működő áruk a kávézók és éttermek kedvelt eszközeivé váltak. 1885-ben fordulat állt be a cég profiljában: megjelent a járműipar. Az évek előrehaladtával az autók lettek a legfontosabb termékei a vállalatnak. A malomipari termékek sikerességét mutatja azonban, hogy több, mint egy évszázad elteltével is gyártják és forgalmazzák őket szerte a világon. Legyen részese ön is a Peugeot élménynek!

Érdekelhetnek még…