Raktáron

Peugeot Epivac pezsgőlezáró dugasz

5 990 Ft

Prémium minőségű pezsgőlezáró a Peugeot Epivac Duo rendszerhez

People also purchase these items with Peugeot Epivac pezsgőlezáró dugasz
tshirt
Peugeot Epivac pezsgőlezáró dugasz added to cart
0

Leírás

Őrizze meg az üvegben maradt pezsgő minőségét akár napokig!

Megbontott egy palack pezsgőt, ami nem fogyott el, és nem akarja kiönteni a maradékot? A Peugeot Epivac Duo vákuumpumpa rendszerrel a maradék ital minősége akár napokig megőrizhető. A pezsgő eltarthatósága nagyban függ az ital korától, érettségétől.

Illesszen a palackba az eredeti dugó helyére egy Peugeot Epivac pezsgőlezáró dugót, majd az Epivac Duo vákuumpumpa segítségével pumpáljon a palackba plusz levegőt, így megfelelő túlnyomást hoz létre a maradék pezsgő feletti részben az üvegben, így a pezsgő buborékossága napokig megmarad.

 

Peugeot cég története: 

A Peugeot név hallatán elsőként mindenkinek az autók jutnak eszébe. A francia vállalat története azonban egészen máshogy indult világhódító útjára. Az Peugeot cég története Jean-Pierre Peugeot-val kezdődött, aki textilipari tevékenységbe kezdett. Munkája eredményeként fiaira, Jean-Pierre és Jean-Frédéric Peugeot-ra egy kelmefestő műhelyt, egy olajüzemet és egy malmot hagyott. A két fiú 1810 körül átalakította a Montbéliard melletti malmot, és hengerelt acél gyártásába fogott. A Peugeot Testvérek (Peugeot Fréres) nevű cég eleinte rugókat, fűrészlapokat, kéziszerszámokat, valamint kávédarálókat és női szoknyaabroncsokat készített. Annyira népszerűek voltak az acélból készült malomipari termékek, hogy Franciaország számos részén ezeket használták. A jó minőségű és kifogástalanul működő áruk a kávézók és éttermek kedvelt eszközeivé váltak. 1885-ben fordulat állt be a cég profiljában: megjelent a járműipar. Az évek előrehaladtával az autók lettek a legfontosabb termékei a vállalatnak. A malomipari termékek sikerességét mutatja azonban, hogy több, mint egy évszázad elteltével is gyártják és forgalmazzák őket szerte a világon. Legyen részese ön is a Peugeot élménynek!

Érdekelhetnek még…