Raktáron

Peugeot Epivac vákuumdugó bor tartósításához

5 990 Ft

Prémium minőségű vákuumdugó a Peugeot Epivac és Epivac Duo rendszerekhez

Az eredeti dugó helyére illesztve, a Peugeot Epivac vákuumpumpával kiszivattyúzható a boros palackban maradt levegő, így csökkentve a bor oxidálódását

4 darabos csomagban

People also purchase these items with Peugeot Epivac vákuumdugó bor tartósításához
tshirt
Peugeot Epivac vákuumdugó bor tartósításához added to cart
0

Leírás

Őrizze meg a palackban maradt bor minőségét akár 8 napig!

Megbontott egy palack bort, ami nem fogyott el, és nem akarja kiönteni a maradékot? A Peugeot Epivac vákuumpumpával megőrizhető a maradék ital minősége 2 – 8 napig. A bor eltarthatósága nagyban függ az ital korától, érettségétől.

Illesszen a palackba az eredeti dugó helyére egy Peugeot Epivac vákuumdugót, majd az Epivac vákuumpumpával szivattyúzza ki a palackban lévő levegőt, így csökkentve a bor oxigénnel való érintkezését.

 

Peugeot cég története: 

A Peugeot név hallatán elsőként mindenkinek az autók jutnak eszébe. A francia vállalat története azonban egészen máshogy indult világhódító útjára. Az Peugeot cég története Jean-Pierre Peugeot-val kezdődött, aki textilipari tevékenységbe kezdett. Munkája eredményeként fiaira, Jean-Pierre és Jean-Frédéric Peugeot-ra egy kelmefestő műhelyt, egy olajüzemet és egy malmot hagyott. A két fiú 1810 körül átalakította a Montbéliard melletti malmot, és hengerelt acél gyártásába fogott. A Peugeot Testvérek (Peugeot Fréres) nevű cég eleinte rugókat, fűrészlapokat, kéziszerszámokat, valamint kávédarálókat és női szoknyaabroncsokat készített. Annyira népszerűek voltak az acélból készült malomipari termékek, hogy Franciaország számos részén ezeket használták. A jó minőségű és kifogástalanul működő áruk a kávézók és éttermek kedvelt eszközeivé váltak. 1885-ben fordulat állt be a cég profiljában: megjelent a járműipar. Az évek előrehaladtával az autók lettek a legfontosabb termékei a vállalatnak. A malomipari termékek sikerességét mutatja azonban, hogy több, mint egy évszázad elteltével is gyártják és forgalmazzák őket szerte a világon. Legyen részese ön is a Peugeot élménynek!

Érdekelhetnek még…