Raktáron

Fidji sóőrlők és borsőrlők, többféle kivitelben

7 990 Ft21 390 Ft

Elegáns Peugeot Fidji fűszerőrlők fából és nemesacélból

Törlés
Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

Az elegáns Fidji őrlők teste fából készül, a fej egység pedig rozsdamentes acélból. A kifinomult anyagválasztás és a nőies megjelenés teszik a Fidji őrlőket vonzóvá. Franciaországban készül prémium minőségű anyagokból, hogy hosszú ideig szolgálhassa önt.

Praktikus, egyszerűen használható hagyományos fűszerőrlők, amikkel garantált a frissen darált fűszeríz az ételekben. Az őrlő tetején található tekerőgomb segítségével állítható az őrlés finomsága: minél szorosabb a gomb, annál finomabb az őrlemény. Mint minden Peugeot fűszerőrlő esetében, az őrlőszerkezet acélból készül a tartósság érdekében, továbbá célzottan az adott fűszerhez van kifejlesztve, ezáltal optimális a vágóél kialakítása. 

A Peugeot 1874-ben forradalmasította a gasztronómiát, ekkor jelent meg ugyanis a piacon az első asztali sóőrlő, a “Model Z”. A Fidji sorozat ezt az örökséget viszi tovább egyszerű működésével és elegáns kialakításával.
Sok háztartásban tartanak fűszerőrlőket, de a Peugeot cég őrlői nem egy napra vagy egy töltésnyi időre szólnak. A Peugeot név garancia a kiváló termékre, ezért minden acél és kerámia őrlőszerkezetre élettartam garanciát biztosít a gyár.

 

A Peugeot cég története:

A Peugeot név hallatán elsőként az autók, a robogók, esetleg a kerékpárok jutnak az ember eszébe. A cég története azonban egészen másképpen, az alapító Jean-Pierre Peugeot textilipari vállalkozásával kezdődött. Munkája eredményeként fiaira egy malmot hagyott, amit a fivérek 1810 körül átalakítottak és hengerelt acél gyártásába fogtak.
A Peugeot Testvérek (Peugeot Fréres) nevű cég eleinte rugókat, fűrészlapokat, kéziszerszámokat, valamint kávédarálókat és női szoknyaabroncsokat készített. Annyira népszerűek voltak az acélból készült malomipari termékek, hogy Franciaország számos részén ezeket használták. A jó minőségű és kifogástalanul működő áruk a kávézók és éttermek kedvelt eszközeivé váltak.
1885-ben fordulat állt be a cég profiljában: megjelent a járműipar. Az évek előrehaladtával az autók lettek a legfontosabb termékei a vállalatnak. A malomipari termékek sikerességét mutatja azonban, hogy több, mint egy évszázad elteltével is gyártják és forgalmazzák őket szerte a világon.
Legyen részese ön is a Peugeot élménynek!

További információk

Típus

Sómalom, Borsőrlő, Duo szett

Méret

, ,

Szín

,