Raktáron

Heti borrend, borpolc

5 990 Ft6 290 Ft

Egy ötletes borpolc mindenkinek. Borkedvelő barátoknak vagy otthonra a konyhába.

Kiürítés

Leírás

Borpolc

 

A borok tárolása nem egyszer gondot okoz még a legfelszereltebb háztartásoknak is. A földön és a különböző helyeken tárolt boros palackok olykor a feledés homályába vesznek és csak hónapokkal később kerülnek elő. A borpolc az italok elkallódásának problémájára kínál Önnek tökéletes megoldást. A tároló lényege, hogy a rajta fekvő üvegek, rendezett sorban, mindig a szem előtt legyenek. Stílusos és igényes megjelenést kölcsönöz a palackoknak, valamint kellemes hangulatot varázsol az Ön otthonába is. A borpolc előnye, hogy a helyigénye igen kicsi, konyhában vagy a pincében a bejáratnál – mint dekoráció is – könnyen elhelyezhető.  A termék hátfala bükkszínű bútorlapból, míg a lécek bükkfából készülnek.

 

Minden napra egy üveg kedvenc bor. Fali borpolc 7 üveg bor tárolására alkalmas. A tartó léceken a hét napjai olvashatóak, a hátlapon alul pedig a ‘Napirend’ szó szerepel. A borpolc tökéletesen beosztja a palackjait, így Önnek csak annyi a dolga, hogy élvezze a bor ízét. 

 

A borpolc méretei a következők:

  • Hosszúsága: 100 cm
  • Szélessége: 25 cm
  • Magassága: 12 cm

 

A borpolc diószínben felirat nélkül is megrendelhető. Továbbá a termék felirat nélküli változatban is elérhető. Ha ilyen igénye lenne akkor, kérjük, ezt az opciót jelölje be a a rendelésekor.

Ötletes és dekoratív ajándék lehet borkedvelő barátoknak. Ajánljuk nem csak haladó, hanem kezdő borfogyasztóknak is szeretettel.

 

borpolc
Felirat nélküli borpolc.

További információk

Szín

, ,