Raktáron

Heti borrend borpolc

8 600 Ft

Egy ötletes borpolc mindenkinek. Borkedvelő barátoknak vagy otthonra a konyhába.

People also purchase these items with Heti borrend borpolc
tshirt
Heti borrend borpolc added to cart
0

Leírás

Heti borrend borpolc, ami kevés helyigényű, mert falra szerelhető.

A borok tárolása nem egyszer gondot okoz még a legfelszereltebb háztartásoknak is. A földön és a különböző helyeken tárolt boros palackok olykor a feledés homályába vesznek és csak hónapokkal később kerülnek elő.
Ez heti borrend borpolc az italok elkallódásának problémájára kínál Önnek tökéletes megoldást. A tároló lényege, hogy a rajta fekvő üvegek, rendezett sorban, mindig a szem előtt legyenek. Stílusos és igényes megjelenést kölcsönöz a palackoknak, valamint kellemes hangulatot varázsol az Ön otthonába is. A borpolc előnye, hogy a helyigénye igen kicsi, konyhában vagy a pincében a bejáratnál – mint dekoráció is – könnyen elhelyezhető.  A termék hátfala bükkszínű bútorlapból, míg a lécek bükkfából készülnek. Natúr színben és dió színű páccal rendelhető, natúr színben feliratozás nélkül is elérhető.
Esetleg ez is érdekli:https://szinfolt.hu/termekek/peugeot-mathus-dugokiemelo

Minden napra egy üveg kedvenc bor. A fali borpolc 7 üveg bor tárolására alkalmas, a tartóléceken a hét napjai olvashatóak. A borpolc tökéletesen beosztja a palackjait, így Önnek csak annyi a dolga, hogy élvezze a bor ízét.

A borpolc méretei a következők:

  • Hosszúsága: 100 cm
  • Szélessége: 25 cm
  • Magassága: 12 cm

Ötletes és dekoratív ajándék lehet borkedvelő barátoknak. Ajánljuk nem csak haladó, hanem kezdő borfogyasztóknak is szeretettel.

További információk

Méretek N/A
Szín

, ,