Akció!
Raktáron

So-Fresh hűtődoboz borokhoz és pezsgőkhöz

18 900 Ft

A leértékelés oka: kifutó termék, hibátlan.

 

Cikkszám: N/A Kategóriák: , ,
People also purchase these items with So-Fresh hűtődoboz borokhoz és pezsgőkhöz
tshirt
So-Fresh hűtődoboz borokhoz és pezsgőkhöz added to cart
0

Leírás

A pezsgőt és a fehér borokat mindenki behűtve szereti. Nincs kellemesebb, mint a teraszon kortyolgatni a behűtött italokat. Ehhez azonban jegesvödör vagy más hasonló eszköz kell. Sok jéggel, sok vízzel és elázott asztalterítővel szembesül az, aki ezt a hűtési módot választja. Vagy nem hűti az italt az asztalon, de akkor meg gyorsan kell inni, mert percek alatt felmelegszik.

Ezt lehet elkerülni a So-Fresh hűtődoboz használatával. Kiváló parafa doboz, aminek első osztályú a szigetelése. Kívül esztétikus matt fekete/fehér vagy rózsa színű burkolattal. A hideget különleges hűtőzselé szolgáltatja (2 db).  Nem a jól ismert kékszínű orvosi zselé, ami nagyon gyorsan felmelegszik és folyékonnyá válik

A használata igen egyszerű: tegyük a hűtőzselét 6-12 órára a fagyasztóba (kb. -18 és -22°C közé). Utána helyezzük a dobozba és pattintsuk vissza a fedelet. Máris használatba vehető az asztalon a hűtődoboz, és So-Fresh az italunk.

A hivatalos teszt szerint 4 órán át garantált a 2-8°C fok közötti stabil hűtés a dobozban, de a saját tesztünk szerint ez sokkal hosszabb idő is lehet. Hűtött fehér bort helyeztünk a dobozba szoba hőmérsékleten, és 11 óra elteltével érte el a bor a 8°C-os hőmérsékletet. Ez az időtartam természetesen a nyáresti teraszon rövidebb, de biztosan elég. És nincs tócsa, elázott abrosz és sok-sok olvadt jég.

A doboz jellemzői: 195x195x195 mm.
A felső nyílás mérete: 95×95 mm
2 db hűtőzselé tartozik hozzá.
A tető könnyen lepattintható, hogy a hűtőzseléket belehelyezhesse.
A doboz jól logózható.

További információk

Szín

, ,