Raktáron

Karos dugóhúzó

9 990 Ft

Karos dugóhúzó.

Leírás

Karos dugóhúzó.

Erős felépítésű, könnyen használható bornyitó. Alakjai miatt gyakran csak ‘rabbit’ dugóhúzónak hívják. 

A bornyitást egy külön fejezetben taglalják a legnevesebb borászok is. A palackok kinyitása, ha ráadásul még idősebb borról van is szó, gyakran jár nagy erőkifejtéssel, ellenben kevesebb sikerrel. Fontos tudni, hogy nem minden esetben a rossz dugó az oka, ha a palack nyakába beleragad vagy épp beletörik a lezáró parafa. A legtöbb esetben a nem megfelelő bornyitó okozza a problémát. A rossz szögeben elkezdett palacknyitás eleve kudarcra van ítélve, arról nem is szólva, hogy kellemetlen pillanatokat okozhat egy vendégség során az így lezárva maradt bor. 

 

A Vin Bouquet bornyitója garantáltan nem hagyja Önt cserben. A kétlépcsős dugóhúzó az üveg szélére támaszkodva merőlegesen kezdi meg a dugó kiemelését, így nem fordulhat elő, hogy szétforgácsolja vagy beletöri azt az üveg nyakába, a markolat ergonomikus kialakítása pedig élménnyé varázsolja a bornyitást. A kétlépcsős dugóhúzó használatával pillanatok alatt gyorsan és egyszerűen kinyithatja a borokat, mindezt erőlködés nélkül.

 

A bornyitó minőségi alapanyagokból készült. A kiváló összetevők révén a termék élethossza csaknem végtelen hosszúságú. A dugóhúzó előnye, hogy kis helyen elfér, ezért tárolhatja akár a konyhafiókban, akár a pulton is.

 

A terméket díszdobozban értékesítjük, így Önnek nem kell bajlódnia a csomagolással. A karos dugóhúzó egyéb tartozékai: a fóliavágó, illetve a tartalék spirál.

 

FI004pack copia