Raktáron

Vin Bouquet – Karos dugóhúzó szett

9 990 Ft

Karos dugóhúzó

People also purchase these items with Vin Bouquet - Karos dugóhúzó szett
tshirt
Vin Bouquet - Karos dugóhúzó szett added to cart
0

Leírás

Karos dugóhúzó szett

Erős felépítésű, könnyen használható bornyitó. Alakja miatt gyakran csak ‘rabbit’ dugóhúzónak hívják. 

A bornyitást egy külön fejezetben taglalják a legnevesebb borászok is. A palackok kinyitása, ha ráadásul még idősebb borról van is szó, gyakran jár nagy erőkifejtéssel, ellenben kevesebb sikerrel. Fontos tudni, hogy nem minden esetben a rossz dugó az oka, ha a palack nyakába beleragad vagy épp beletörik a lezáró parafa. A legtöbb esetben a nem megfelelő bornyitó okozza a problémát. A rossz szögeben elkezdett palacknyitás eleve kudarcra van ítélve, arról nem is szólva, hogy kellemetlen pillanatokat okozhat egy vendégség során az így lezárva maradt bor. 

 

A Vin Bouquet bornyitója garantáltan nem hagyja Önt cserben. A dugóhúzó oldalsó karjaival stabilan felfekszik az üveg nyakára, majd a középső kart lefelé nyomva a spirált belehajtja a dugóba, majd egy egyszerű felfelé irányuló mozdulattal ki is húzza a dugót a palackból. Ezzel a nyitóval valóban másodpercek alatt kinyitható egy palack bor. 

 

A bornyitó minőségi alapanyagokból készült. A kiváló összetevők révén a termék élethossza csaknem végtelen hosszúságú. A dugóhúzó előnye, hogy kis helyen elfér, ezért tárolhatja akár a konyhafiókban, akár a pulton is.

 

A terméket díszdobozban értékesítjük, így Önnek nem kell bajlódnia a csomagolással. A karos dugóhúzó egyéb tartozékai: a fóliavágó, illetve a tartalék spirál.