Raktáron

Vin Bouquet – kétlépcsős dugóhúzó

1 590 Ft

Kétlépcsős Vin Bouquet dugóhúzó.

People also purchase these items with Vin Bouquet - kétlépcsős dugóhúzó
tshirt
Vin Bouquet - kétlépcsős dugóhúzó added to cart
0

Leírás

Kétlépcsős dugóhúzó

A bornyitást egy külön fejezetben taglalják a legnevesebb borászok is. A palackok kinyitása, ha ráadásul még idősebb borról van is szó, gyakran jár nagy erőkifejtéssel, ellenben kevesebb sikerrel. Fontos tudni, hogy nem minden esetben a rossz dugó az oka, ha a palack nyakába beleragad vagy épp beletörik a lezáró parafa. A legtöbb esetben a nem megfelelő bornyitó okozza a problémát. A rossz szögeben elkezdett palacknyitás eleve kudarcra van ítélve, arról nem is szólva, hogy kellemetlen pillanatokat okozhat egy vendégség során az így lezárva maradt bor. 

A Vin Bouquet bornyitója garantáltan nem hagyja Önt cserben. A kétlépcsős dugóhúzó az üveg szélére támaszkodva merőlegesen kezdi meg a dugó kiemelését, így nem fordulhat elő, hogy szétforgácsolja vagy beletöri azt az üveg nyakába, a markolat ergonomikus kialakítása pedig élménnyé varázsolja a bornyitást. A kétlépcsős dugóhúzó használatával pillanatok alatt gyorsan és egyszerűen kinyithatja a borokat, mindezt erőlködés nélkül.

A bornyitó minőségi alapanyagokból készült. A kiváló összetevők révén a termék élethossza csaknem végtelen hosszúságú. A dugóhúzó előnye, hogy kis helyen elfér, ezért tárolhatja akár a konyhafiókban, akár a pulton is. Praktikus és igényes csomagolásban árusítjuk, így ajándékozás esetén sem kell Önnek a csomagolással bajlódnia.