Raktáron

Vin Bouquet – Kézi vákuumpumpa

2 990 Ft

Vákumpumpa, kézi

People also purchase these items with Vin Bouquet - Kézi vákuumpumpa
tshirt
Vin Bouquet - Kézi vákuumpumpa added to cart
0

Leírás

Kézi vákumpumpa

Biztos előfordult már Önnel is, hogy egy ebéd vagy vacsora végeztével pár pohár bor még megmaradt az üvegben. Ilyenkor az egyszerű megoldás a dugó vagy épp kupak visszahelyezése. Igen ám, de a levegő már belekerült a palackba, így a bor a tárolása során veszít az ízéből és minőségéből. A Vin Bouquet ezért megalkotta a vákumpumpát, amely lezárás előtt kiszívja a levegőt a palackból. Így az ital hosszabb ideig eláll és továbbra is megőrzi kiváló minőségét. Az ergonomikusan kialakított felület és a szép kialakítás teszi igazán széppé és hasznossá a terméket.

A termék magas minőségét a Vin Bouquet név garantálja. A spanyol cég neve összefonódott a borfogyasztással. Bornyitói és különböző borkellékei nem csak segítik Önt az ital elfogyasztásában és tárolásában, hanem egy különleges hangulatot is kölcsönöznek minden egyes palacknak.

Használata komfortos, könnyű és tiszta, kizárva ezzel a kellemetlen konyhai baleseteket.  Tisztítást nem igényel. Vin Bouquet termék révén minőségi alkatrészekből készült.

Használata egyszerű: a bor felbontása után csatlakoztassuk az üvegre a vákuumdugót, majd a vákuumpumpa segítségével pumpáljuk ki a levegőt.

Termékünket igényes és praktikus dobozban árusítjuk. A doboz 2 dugót tartalmaz, amelyek cserélgethetőek. (A dugók – páronként – külön is megvásárolhatóak webshopunkban.)

A kézi vákumpumpa méretei:

  • Magassága: 24.6 cm
  • Szélessége: 9.2 cm
  • Mélysége: 5 cm
  • Súlya: 0,181 kg
FIC003 copia
Kézi vákumpumpa 2 db dugóval
FIC003pack copia
Kézi vákumpumpa praktikus dobozban