Raktáron

Vin Bouquet – klasszikus dugóhúzó

1 590 Ft

Klasszikus Vin Bouquet dugóhúzó.

People also purchase these items with Vin Bouquet - klasszikus dugóhúzó
tshirt
Vin Bouquet - klasszikus dugóhúzó added to cart
0

Leírás

Klasszikus dugóhúzó

 

Klasszikus dugóhúzó, amely kialakítása során különösen törekedtek arra, hogy a kinyitás során a dugó sérülésmentesen eltávolítható legyen a palackból. Számos hasonló termék esetén tapasztalhatjuk, hogy a nyitó nem megfelelő szögben áll, vagy a dugó kihúzása valóságos kínszenvedés a palackból. Nem egyszer szembesülünk vele, hogy a bornyitás több időt és energiát vesz igénybe, mint maga az elfogyasztás. Nem is beszélve arról, hogy sokan a sikertelen próbálkozások miatt inkább lemondanak a borfogyasztás élményéről. A Vin Bouquet cég által gyártott klasszikus dugóhúzóval biztos lehet abban, hogy az üveg kinyitása könnyűvé és egyszerűvé válik. A termék az üveg falára illeszkedvén derékszögben kezdi el a dugó kiemelését, így nem forgácsolja szét azt. Az eltávolított lezáró nem esik le a földre a nyitás után, hanem a termék felső részében marad, ameddig míg ki nem vesszük onnan. Az így megmaradt ép és tiszta dugó bármikor visszahelyezhető az üvegbe, nem kell attól aggódnia, hogy beszennyezi annak tartalmát. A borfogyasztás így lesz teljes és maradandó élmény.

 

A dugóhúzó fekete-szürke színével elegáns megjelenést kölcsönöz a terméknek. Gyors és biztos megoldást jelent borosüvegek felbontásához. A Vin Bouquet név garanciát jelent a kifogástalan esztétika élményre és a hosszan tartó megbízható minőségre.

 

Ajánljuk nem csak a haladó borfogyasztóknak, hanem mindenkinek, aki zökkenőmentessé szeretni tenni a bornyitást. Tökéletes ajándék a borok iránt rajongóknak.

SANYO DIGITAL CAMERA FID011pack copia