Raktáron

Line elektromos só- és borsőrlő

29 900 Ft55 900 Ft

Az őrlőszerkezetre élettartam garanciát ad a Peugeot. Páros szettben olcsóbb. USB-ről tölthető.

Cikkszám: N/A Kategóriák: , ,
People also purchase these items with Line elektromos só- és borsőrlő
tshirt
Line elektromos só- és borsőrlő added to cart
0

Leírás

A Line elektromos só- és borsőrlő a Peugeot egyik új fejlesztése. Igazi modern design. 

A gasztronómia és a technológia kedvelői nem fognak csalódni a Line elektromos só- és borsőrlőkben: gyors és csendes, kis mérete miatt (15 cm magas) könnyen tárolható. Rozsdamentes háza egyszerűen tisztítható. Ez a fejlett őrlő azonnal dolgozni kezd, ahogy a felhasználó egyszerre megnyomja a tetején található érintőgombot. 

A Line egyszerűen tölthető az USB csatlakozón keresztül. A csatlakozó része a csomagnak.

https://fr.peugeot-saveurs.com/en_fr/line-electric

A Peugeot 1874-ben forradalmasította a gasztronómiát, ekkor jelent meg ugyanis a piacon az első asztali sóőrlő, a “Model Z”. Ez az innovatív szemlélet a jelenben a Zeli ill. az Elis Sense őrlővel él tovább és vezeti az asztali őrlők piacát. Hagyományos fűszerőrlők sok háztartásban megtalálhatóak, de a Peugeot őrlői új utat mutatnak. A Peugeot név garancia a kiváló termékre.

A Peugeot cég története:

A Peugeot név hallatán elsőként mindenkinek az autók jutnak eszébe. A francia vállalat története azonban egészen máshogy indult világhódító útjára.
A Peugeot cég története Jean-Pierre Peugeot-val kezdődött, aki textilipari tevékenységbe kezdett. Munkája eredményeként fiaira, Jean-Pierre és Jean-Frédéric Peugeot-ra egy kelmefestő műhelyt, egy olajüzemet és egy malmot hagyott. A két fiú 1810 körül átalakította a Montbéliard melletti malmot, és hengerelt acél gyártásába fogott.
A Peugeot Testvérek (Peugeot Fréres) nevű cég eleinte rugókat, fűrészlapokat, kéziszerszámokat, valamint kávédarálókat és női szoknyaabroncsokat készített. Annyira népszerűek voltak az acélból készült malomipari termékek, hogy Franciaország számos részén ezeket használták. A jó minőségű és kifogástalanul működő áruk a kávézók és éttermek kedvelt eszközeivé váltak.
1885-ben fordulat állt be a cég profiljában: megjelent a járműipar. Az évek előrehaladtával az autók lettek a legfontosabb termékei a vállalatnak. A malomipari termékek sikerességét mutatja azonban, hogy több, mint egy évszázad elteltével is gyártják és forgalmazzák őket szerte a világon.
Legyen részese ön is a Peugeot élménynek!

További információk

Méretek N/A
Típus

Sómalom, Borsőrlő, Páros szett