Raktáron

Linéa sóőrlő és borsőrlő tálca

6 900 Ft

Praktikus és elegáns hordozótálca a kedvenc só és borsőrlőjéhez

Cikkszám: 25854 Kategóriák: ,
People also purchase these items with Linéa sóőrlő és borsőrlő tálca
tshirt
Linéa sóőrlő és borsőrlő tálca added to cart
0

Leírás

Peugeot Linéa akril hordozótálca sóőrlőhöz és borsőrlőhöz, nemesacél fogantyúval ellátva

A sóőrlők és a borsőrlők párban mutatnak igazán jól. A Peugeot Linéa tálca segít őket egymás mellett tartani, segít tisztán tartani az asztalterítőt, és még az őrlők szállítását is megkönnyíti. A Linéa tálca akril anyagának köszönhetően könnyű és diszkrét, így a stílusos őrlő szettről semmi nem vonja el a figyelmet. A tálca teljesen átlátszó, 19 x 10 cm alapterületű és 15 cm magas a fogantyúja. Mindenféle őrlővel használható, ami nem magasabb 16 cm-nél és átmérője nem nagyobb mint 64 mm. Remekül illeszkedik például a Nancy sorozat őrlőihez: https://szinfolt.hu/termekek/peugeot-nancy-soorlo-es-borsorlo

A Peugeot 1874-ben forradalmasította a gasztronómiát, ekkor jelent meg ugyanis a piacon az első asztali sóőrlő, a “Model Z”. A Peugeot őrlők sikere azóta is töretlen, a Linéa tálca is ezt erősíti meg. Prémium minőségű akril és nemesacél anyagokból készül, hogy hosszú ideig szolgálhassa önt. Praktikus, és rendkívül egyszerű használni. Fűszerőrlők sok háztartásban megtalálhatóak, de a Peugeot cég termékei nem egy napra vagy egy töltésnyi időre szólnak. A Peugeot név garancia a kiváló termékre.

A Peugeot cég története:

A Peugeot név hallatán elsőként az autók, a robogók, esetleg a kerékpárok jutnak az ember eszébe. A cég története azonban egészen másképpen, az alapító Jean-Pierre Peugeot textilipari vállalkozásával kezdődött. Munkája eredményeként fiaira egy malmot hagyott, amit a fivérek 1810 körül átalakítottak és hengerelt acél gyártásába fogtak.
A Peugeot Testvérek (Peugeot Fréres) nevű cég eleinte rugókat, fűrészlapokat, kéziszerszámokat, valamint kávédarálókat és női szoknyaabroncsokat készített. Annyira népszerűek voltak az acélból készült malomipari termékek, hogy Franciaország számos részén ezeket használták. A jó minőségű és kifogástalanul működő áruk a kávézók és éttermek kedvelt eszközeivé váltak.
1885-ben fordulat állt be a cég profiljában: megjelent a járműipar. Az évek előrehaladtával az autók lettek a legfontosabb termékei a vállalatnak. A malomipari termékek sikerességét mutatja azonban, hogy több, mint egy évszázad elteltével is gyártják és forgalmazzák őket szerte a világon.
Legyen részese ön is a Peugeot élménynek!