Akció!
Raktáron

Maestro borsőrlő

4 400 Ft21 900 Ft

A bors csodálatos világa egy szettben.

Cikkszám: N/A Kategóriák: ,
People also purchase these items with Maestro borsőrlő
tshirt
Maestro borsőrlő added to cart
0

Leírás

Maestro borsőrlő a Peugeot-tól. Professzionális minőség. Élettartam garancia az őrlőszerkezetre. 5 év garancia az őrlőre.
A bors határtalan világa nyílik meg ezzel az őrlővel Önnek.

A bors nem az őrlőben van, hanem alul egy cserélhető üvegben. Így tetszés szerint variálható az ételek ízesítése.

9-féle bors vásárolható hozzá, amit a Peugeot a világ minden tájáról szállít aromazáró csomagolásban Önnek.
https://fr.peugeot-saveurs.com/en_fr/maestro-bar-a-poivre-moulin-a-poivre-u-select-accompagne-3-poivres-3-reservoirs-interchangeables.html

Az őrlő, 3db üveg és 3 különféle bors szettben megvásárolható, de lehetőség van külön-külön is megvenni.

A U’Select mechanizmusról

Az őrlő a Peugeot által szabadalmaztatott u’Select mechanizmussal rendelkezik, ami az őrlési finomság beállítását teszi rendkívül egyszerűvé. Csak el kell fordítani az alsó gyűrűt a hat különböző őrlési finomság kiválasztásához. Természetesen acélból készül az őrlőszerkezet is, ennek előnye a magas kopásállóság és a hatékony kialakítású vágóél.

u’Select video:

Élettartam garancia:

A Peugeot Maestro borsőrlők teljes mértékben Franciaországban készülnek, kiváló minőségű anyagokból és gondos gyártási technológiával, hogy hosszú ideig szolgálhassa önt. Praktikus, használata egyszerű. Klasszikus darabok, amivel garantált a frissen darált fűszeríz az ételekben.
Valami hasonló minden háztartásban megtalálható, de a Peugeot cég őrlői nem egy napra vagy egy töltésnyi időre szólnak. A Peugeot a Paris manuális őrlőkre 5 év garanciát, külön az őrlőszerkezetre pedig élettartam garanciát biztosít.

Peugeot történelem:

A Peugeot név hallatán elsőként az autók, a robogók, vagy a kerékpárok jutnak az ember eszébe. A cég története azonban egészen másképpen, az alapító Jean-Pierre Peugeot textilipari vállalkozásával kezdődött. Munkája eredményeként fiaira egy malmot hagyott, amit a fivérek 1810 körül átalakítottak és hengerelt acél gyártásába fogtak.
A Peugeot Testvérek (Peugeot Fréres) nevű cég eleinte rugókat, fűrészlapokat, kéziszerszámokat, valamint kávédarálókat és női szoknyaabroncsokat készített. Annyira népszerűek voltak az acélból készült malomipari termékek, hogy Franciaország számos részén ezeket használták. A jó minőségű és kifogástalanul működő áruk a kávézók és éttermek kedvelt eszközeivé váltak.
1885-ben fordulat állt be a cég profiljában: megjelent a járműipar. Az évek előrehaladtával az autók lettek a legfontosabb termékei a vállalatnak. A malomipari termékek sikerességét mutatja azonban, hogy több, mint egy évszázad elteltével is gyártják és forgalmazzák őket szerte a világon.
Legyen részese ön is a Peugeot élménynek!

További információk

Típus

Sóőrlő, Borsőrlő

Csomag

Csak őrlő, 3 db üveg, Őrlő/3 bors/3 db üveg