Raktáron

Peugeot Melchior – kétlépcsős sommelier dugóhúzó

7 990 Ft

Peugeot Melchior kétlépcsős dugóhúzó excenteres forgásponttal

Kapszulavágóval és üvegnyitóval

13 cm hosszú

Díszdobozban szállítva

Törlés

Leírás

Peugeot Melchior kétlépcsős sommelier dugóhúzó fóliavágóval és üvegnyitóval.

Fémből készült, hogy tartós legyen, bevonata pedig ABS műanyag a kellemes, csúszásmentes fogás érdekében. Spirálja igényesen megmunkált, nem roncsolja a parafát. A Melchior egy zseniális dugóhúzó, amivel könnyedén kinyitható minden palack. 

A dugóhúzó forgáspontjánál a Peugeot által kitalált és szabadalmaztatott excenteres mechanikát találjuk, melynek lényege, hogy a Melchior a kétlépcsős dugóhúzók könnyedségével dolgozik, viszont nem kell közben fogást váltani, hanem egyetlen sima mozdulattal kihúzható a dugó a palackból.

Összecsukva pedig rendkívül kompakt, hogy ön bárhová magával vihesse. A 200 éves Peugeot vállalat szellemiségéhez méltó, egyszerűen használható, egyedi technológiájú, finoman elegáns használati tárgy. Elérhető fekete és bazalt színben.

 

A Peugeot cég története:

A Peugeot név hallatán elsőként az autók, esetleg a kerékpárok jutnak az ember eszébe. A cég története azonban egészen másképpen, az alapító Jean-Pierre Peugeot textilipari vállalkozásával kezdődött. Munkája eredményeként fiaira egy malmot hagyott, amit a fivérek 1810 körül átalakítottak és hengerelt acél gyártásába fogtak.
A Peugeot Testvérek (Peugeot Fréres) nevű cég eleinte rugókat, fűrészlapokat, kéziszerszámokat, valamint kávédarálókat és női szoknyaabroncsokat készített. Annyira népszerűek voltak az acélból készült malomipari termékek, hogy Franciaország számos részén ezeket használták. A jó minőségű és kifogástalanul működő áruk a kávézók és éttermek kedvelt eszközeivé váltak.
1885-ben fordulat állt be a cég profiljában: megjelent a járműipar. Az évek előrehaladtával az autók lettek a legfontosabb termékei a vállalatnak. A malomipari termékek sikerességét mutatja azonban, hogy több, mint egy évszázad elteltével is gyártják és forgalmazzák őket szerte a világon.
Legyen részese ön is a Peugeot élménynek!

További információk

Szín

,