Raktáron

Összecsukható bortartó állvány

4 590 Ft

 Összecsukható bortartó állvány 10 palack tárolására

People also purchase these items with Összecsukható bortartó állvány
tshirt
Összecsukható bortartó állvány added to cart
0

Leírás

Összecsukható bortartó állvány

10 palack tárolására alkalmas, praktikus, összecsukható borosüvegtartó állvány. Termék közvetlen előnye, hogy összecsukható, ezért ha nem használja, akkor kis helyen is gond nélkül tudja tárolni. Lakásban vagy pincében egyaránt kényelmesen elhelyezhető, garantáltan igazi borospince hangulatot varázsol az otthonából. A bortartó rács kiváló minőségű bükkfából készült, hogy sokáig karaktert adjon környezetének. Az elkészítésekor törekedtünk arra, hogy ne csak egyszerű bútorként, hanem, mint a borfogyasztáshoz nélkülözhetetlen kellékként is tekintsen a vásárló rá. A kényelmetlen és praktikátlan megoldásokat a bortartó állványunkkal örökre elfelejtheti. Az azonos évjáratú, fajtájú vagy éppen azonos borvidékről származó borok kiválóan elhelyezhetőek benne. Az összes palackját egy helyen tárolhatja, így nem fordulhat elő, hogy évekre elfelejti egy-egy üveg pontos helyét.

Modern stílusú rendkívül erős állvány. A terméket összeszerelve szállítjuk, így Önnek otthon nem kell bajlódnia annak összeszerelésével. Tisztítása könnyű, gyors és egyszerű. Erős bükkfából készült, amely tetszés szerint festhető, lakkozható, a konyhabútor vagy a környezet színéhez igazítható. Termékünk további előnye, hogy kifejezetten stabil így az otthonában gond nélkül bárhol elhelyezhető.  

Az összecsukható bortartó állvány méretei nyitott állapotban:

  • hosszúság: 57 cm
  • magasság: 42 cm
  • szélesség: 18 cm

Az összecsukható bortartó állvány méretei csukott állapotban:

  • hosszúság: 55 cm
  • magasság: 9 cm
  • szélesség: 18 cm

Amennyiben 10-nél több palack tárolására keres megoldást, ajánljuk figyelmébe bortartó rácsainkat, aminek legnagyobb kivitele akár 25 palack tárolására is alkalmas: https://szinfolt.hu/termekek/bortarto-faracs